Gospel- en Popkoor Singing Surrender

Gospel- en Popkoor Singing Surrender is opgericht op 22 november 1984. Door de jaren heen heeft het koor heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Het heeft verschillende dirigenten gekend en ook verschillende gospelstijlen. Uiteraard is ook de muzikale bezetting van het combo aan veranderingen onderhevig geweest. In de afgelopen 40 jaar is Singing Surrender gegroeid tot een koor met een eigen geluid en een goede reputatie in de regio.

Sinds september 2016 staat het koor onder leiding van Olaf van Rijn. De vaste muzikale begeleiding van Singing Surrender bestaat verder uit pianiste Thilly Faas en drummer Willem Kuilman.

Het huidige repertoire is zeer divers. Het repertoire loopt van kerkelijk getinte nummers tot de meer frivoler of rock getinte gospels, tevens zijn "Evergreens" en compilaties uit diverse bekende musicals onderdeel van het repertoire. Ook voor een Kerstnachtdienst heeft Singing Surrender een gevarieerd Kerstrepertoire.

Regelmatig wordt Singing Surrender gevraagd ter ondersteuning van een kerkdienst - wij zijn niet verbonden aan een specifieke kerkelijke stroming - uitvoeringen in verpleeg of ziekenhuizen, en concerten van andere (muziek-) verenigingen. Ook organiseren we jaarlijks, met financiële medewerking van onze sponsors, een concert en of Kerstconcert in Schagen.

Als uw interesse is gewekt neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vind je het leuk een keer mee te zingen en te beleven wat Singing Surrender is, kom dan gerust een keertje vrijblijvend langs om te luisteren en/of mee te doen. We repeteren elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur.

Spartahal
Zuiderweg 2a
1741 NA Schagen

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Plaats: Schagen Provincie: Noord-Holland Prijs: € 300,00 Contact: A.J. Robbe Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3540 Naar site: 2612 Vernieuwd: 10 januari 2024  

Discografie:

Friends  

Concertagenda:

Vrijdag 01 november 2024
n.t.b. - Jubileumconcert 40 Jaar Gospel-en Popkoor "Singing Surrender"
» Meer info