Fred Blanken Band

De Fred Blanken Band, een stel op God gerichte prettig gestoorde muzikanten.

Wij zijn net klaar met ons eerste gezamenlijke CD project en nu al super gretig om jullie hier wat van te laten horen. Naast eigen werk spelen we ook graag nummers van bijvoorbeeld Opwekking, Hillsong en andere bekende gospel artiesten.

We zien onszelf als een gebalanceerde rock formatie met hier en daar stevig en rauw randje. We zijn echter trots op onze verrassend zachte binnenkant die ook zeker doorschemert in onze muziek.

De door Fred geschreven teksten, die de Heer loven en prijzen, prikkelen de luisteraar zo nu dan en geven hopelijk stof tot nadenken.

De band bestaat stuk voor stuk uit muzikanten met een schat aan (podium) ervaring die samen hopen jullie een nieuw en geweldig geluid te mogen gaan laten beleven.

Fred Blanken is een gitarist, zanger, schrijver en geluidstechnicus. In 1998 is hij begonnen met gitaar spelen en liedjes schrijven.

Vanaf 2008 is hij actief als sessiegitarist bij verschillende bands.

In 2012 is Fred echt begonnen met het uitbrengen van zijn eigen muziek. De liedjes van Fred zijn persoonlijk, confronterend en spreken veel mensen aan.

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Rock Plaats: Moordrecht Provincie: Zuid-Holland Prijs: 200 euro exc Contact: Fred Blanken Foto: Fred Blanken Band Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1348 Naar site: 471 Vernieuwd: 23 mei 2016  

Discografie:

Show us Your glory, 2016 (EP)