Raïssa Oosterlen

Raïssa Oosterlen (1985) is een christelijke singer-songwriter uit Veenendaal die verhalende popliedjes zingt en schrijft tot eer van God, met teksten die recht uit het hart komen. Haar liefde voor het zingen en schrijven begon al in haar tienerjaren, toen ze in het worshipteam van haar kerk zong.

In 2022 bracht ze haar eerste officiële single ‘In Uw Hand’ en haar ‘Back to You’ EP uit, die werden geproduceerd door Ralph van Manen. Daar kreeg ze veel positieve reacties op. De muziek bevat een diverse mix van pop, rock en country invloeden en de liedjes gaan over geloofsthema’s, zoals het stellen van je vertrouwen op God in onzekere tijden of de verwondering voor zijn genade. In 2023 en 2024 volgden er meerdere singles. De meest recente single is 'Tijd als deze' dat Raïssa schreef met 7 andere vrouwelijke singer-songwriters en werd geproduceerd door Elisa Krijgsman.

Raïssa treed ook graag op. Met een mix van eigen liedjes, covers en eventuele samenzang verzorgd Raïssa een optreden op maat. Dat kan een avondvullend programma zijn met haar band of een los optreden van een aantal songs met een pianist en/of gitarist. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Pop Plaats: Veenendaal Provincie: Utrecht Prijs: Op aanvraag Contact: Management Raissa Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 177 Naar site: 28 Vernieuwd: 31 mei 2024  

Discografie:

2024 - Tijd als deze (single)
2023 - Liever één dag (single)
2023 - Als Uw Geest (single)
2022 - Back to You (EP met 4 songs)
2022 - In Uw Hand (single)
 

Concertagenda:

Vrijdag 04 oktober 2024
Veenendaal - 20:00 - Op vrijdag 4 oktober geeft Raïssa een gratis bandconcert in het sfeervolle DownTown in Veenendaal. Het wordt een avond tot eer van God, waarin ze eigen liedjes speelt met haar band. Ben jij er ook bij? Aanmelden kan via www.raissa-music.com
» Meer info