Gospelkoor Miracles

Miracles is opgericht in november 1996 en bestaat uit enthousiaste, betrokken leden. Het koor bestaat uit een groep van diverse mensen, jong en oud, met en zonder religieuze achtergrond, die door het zingen van Blackgospelliederen het evangelie op een levendige manier uitdragen. Tijdens repetitieavonden, kerkdiensten en optredens ervaren we de leiding van Gods Heilige Geest en zijn we dankbaar dat we deel uit mogen maken van dit wonder. We mogen steeds ervaren dat we zijn als een parel in Gods hand.

Ons koor heeft rond de 40 enthousiaste leden. Ons repertoire bestaat uit voornamelijk Engelstalige blackgospelnummers.

Miracles verleent graag haar medewerking aan kerkdiensten; Marathondienst, Evangelisatiedienst, Kerst, Pasen, Pinksteren enz.

Ook treden we op bij samenkomsten rond bijzondere levensmomenten (rouw, trouw, doop, belijdenis). Daarnaast vinden we het een eer Zijn naam te verhogen tijdens concerten en Praiseavonden. We treden graag op in kerkdiensten, op festivals en andere evenementen, om daar op een levendige manier het evangelie te verkondigen.

Miracles staat onder leiding van een enthousiaste dirigent en we worden begeleid door onze eigen live band!

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Blackgospel Plaats: Woerden Provincie: Zuid-Holland Prijs: via info@gos Contact: Trudy van Veen Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 9955 Naar site: 2563 Vernieuwd: 10 september 2023