Leonie

Ik ben Leonie van den Berg, schrijver en zangeres van Nederlands- en Engelstalige luisterliedjes. Met mijn vaste pianist Henk Lip breng ik al jaren troost, hoop en een glimlach in de kerken die we bezoeken.

Ik schrijf liedjes met een boodschap, vaak over persoonlijke thema’s. Het geloof speelt een grote rol in mijn leven en dit is terug te horen in de teksten. Ik bespeel verschillende instrumenten, maar laat me meestal begeleiden zodat ik mij kan focussen op het overbrengen van de inhoud.

We treden niet voor je op, maar we beleven de dienst samen met je. Dat verschil kun je horen en voelen! Wat ik zeg en zing sluit aan bij de beleving van de Protestantse kerk. Hier ben ik zelf thuis en we horen vaak de wens dat de muziek aansluit bij de eigen ‘taal’ en gebruiken. Daarom richten we ons speciaal op Protestantse gemeentes.

Henk is een ervaren pianist, die mij en alle samenzang begeleidt. Door onze jarenlange, nauwe samenwerking en vriendschap kunnen we perfect inspelen op wensen. En ook op het moment zelf passen we de plannen eenvoudig aan als dit nodig is. Zo zijn we écht een aanvulling op de dienst of viering!

Ik woon met David en onze 3 kinderen in Emmeloord. Samen met Henk schreef ik 2 musicals en verschillende projectliederen voor Christelijke organisaties. Ook zijn we enthousiaste ambassadeurs van World Vision. Naast alle activiteiten als zangeres/liedjesschrijver werk ik in het onderwijs.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Pop Plaats: Emmeloord Provincie: Flevoland Prijs: Vanaf €295 Contact: Leonie van den Berg Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 15945 Naar site: 3397 Vernieuwd: 18 januari 2024  

Concertagenda:

Zondag 04 augustus 2024
Diever - 10:00 - We verzorgen de muziek in een openluchtdienst op deze bijzondere locatie.
» Meer info
  Zondag 15 september 2024
Hengelo (Gld.) - 10:00 - We mogen de muziek verzorgen in een doopdienst.
» Meer info
  Zondag 06 oktober 2024
Ens - 16:00 - We mogen de volledige dienst komen verzorgen.
» Meer info
  Zondag 13 oktober 2024
Belt-Schutsloot - 9:30 - We mogen de volledige dienst verzorgen.
» Meer info
  Zondag 20 oktober 2024
Dronrijp - 9:30 - We mogen de volledige dienst verzorgen
» Meer info
  Donderdag 14 november 2024
Kampen - 17:00 - We mogen de muziek verzorgen in een jeugddienst
» Meer info
  Zondag 17 november 2024
Hardegarijp - 9:30 - We mogen de volledige dienst komen verzorgen
» Meer info