Opnieuw een tour met Joshua Aaron: The Return of Hope

11 mei
Tijdens de concerten op 15, 16, 17 en 18 november zal Joshua Aaron met band optreden. Band: Joshua Aaron, Shilo Ben Hod, Nethanel Buehler, Yaron Yerahmiel Cherniak. Het wordt een avond vol met worship, mooie beelden en een korte toespraak van Hans Maat.

Return of Hope is een initiatief van Hans Maat en trekt volle zalen, maar brengt méér dan een concert: het is een belevenis van Gods aanwezigheid en verlangen. Het is een beweging van hoop in deze onzekere tijden. ‘Return’ betekent terugkeer. We brengen christenen bijeen die het koninkrijk van God zien als het nieuwe normaal, die weten dat de terugkeer van Jezus aanstaande is en die een warm hart kennen voor Israël.

Mix van Hebreeuwse en Amerikaanse worship
In het najaar van 2023 brengen we opnieuw Joshua Aaron, een heerlijke muzikant en worshipleider die een unieke mix van Hebreeuwse en Amerikaanse worship brengt. Een jonge bezoeker van de uitverkochte concerten uit 2022 zei: ‘Wow, het is vol van de Heilige Geest, maar weer zo anders. Het is diep en het Oude Testament kwam zo tot leven!’. Een oudere mevrouw zei: ‘Een avond vol van hoop en echt een feest met diepgang!’.

Een oudere mevrouw zei: ‘Een avond vol van hoop en echt een feest met diepgang!’

Ook op tv
Joshua Aaron komt met een unieke samenstelling van vrienden die zelf ook zeer bekende zangers en musici zijn in Israël. Joshua Aaron is inmiddels een begrip in Israël, de VS en in Europa. Meer weten? Kijk eens op: www.joshuaaaron.tv

Gratis toegang
De toegang is vrij om het voor een ieder mogelijk te maken, maar we houden wel een collecte. Omdat Return of Hope deze concerten adresseert in het kader van de relatie met Israël en de spannende tijd waarin we leven, is er ook een korte toespraak van Hans Maat.

Het wordt een feest! Neem vooral je familie, vrienden, kring of groep mee!
We vragen jou om niet zomaar kaarten te reserveren, maar dan ook echt te komen. Mocht je nu toch zijn verhinderd, stuur dan een mail naar info@eventsforchrist.nl en maak het voor iemand anders mogelijk om erbij te zijn.

Direct een kaart reserveren? Ga dan naar www.eventsforchrist.nl

Woensdag 15 november 2023 – 19.30 – Aalsmeerderbrug
Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, 1436 CA

Donderdag 16 november 2023 – 19.30 – Oud-Beijerland
EGHW, Polderlaan 1, 3261 ZA

Vrijdag 17 november 2023 – 19.30 – Drachten
Baptistengemeente Bethel, De Bolder 75, 9206AP

Zaterdag 18 november 2023 – 19.30 – Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW

Overweldigende reacties
Voor de reeks concert kwam Joshua Aaron speciaal naar Nederland. Hans Maat: “In 2020 maakte ik kennis met Joshua Aaron en hun muziek raakte mij vanwege de diepgang en de stijl. Zijn hoopvolle teksten en de mix van westerse worship met Joodse elementen vond ik geweldig. Ik had door de Geest de indruk dat ik hen moest uitnodigen in Nederland en dat God dit zou zegenen. En dat heeft Hij zeker gedaan”. Bezoekers waren enorm enthousiast over het concert. Een van de bezoekers zei: “De Here zegene en behoedde je, en dat in de taal van Yeshua, wat willen we nog meer”? Een andere jonge bezoeker zegt: “Ik vond het sowieso heel ritmisch, lekker om mee te dansen. En wat hij zong was heel mooi”.

Return of Hope
De concerten zijn georganiseerd door Return of Hope, een initiatief van Hans Maat. De basis voor deze beweging bestaat uit drie pijlers die samen komen in dit concert: “Onze liefde voor Israël, onze verwachting dat de Here Jezus spoedig zal terugkomen en ons verlangen naar écht discipelschap en meer van Gods Koninkrijk”, zegt Hans Maat.

Eén van de bezoekers reageert op de preek die Hans gaf tijdens het concert: “Dat het nu de eindtijd is, dat de wereld op z’n einde loopt, maar dat je daar niet per sé bang voor hoeft te zijn, maar dat je er nu ook met een reden bent, dat vond ik wel een hele mooie kijk op de toekomst”.
Datum: 11 mei 2023 Auteur: Events for Christ Foto: Return of Hope Website: www.eventsforchrist.nl