Greatly Blessed

Greatly Blessed bestaat sinds 2012, de huidige groep bestaat uit 11 zangers die prachtige ĎSouthern Gospelsí zingen; muziek die in Nederland te horen is geweest door concerten van Amerikaanse groepen zoals de Gaither Vocal Band, The Isaacs, Ernie Haasse & Signature Sound en welke regelmatig wordt uitgezonden op Family7.
The Hoppers, The Isaacs, Marshall Hall en Russ Taff zijn in het verleden begeleid tijdens hun concerten in Nederland door Greatly Blessed. ( voorheen, Men4Christ )

Een optreden van Greatly Blessed is een lust zijn voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Greatly Blessed harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieŽn en inspirerende teksten.

De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring. Naast een avondvullend programma zal Greatly Blessed ook hun medewerking verlenen aan diverse projecten.

De mannen worden begeleid door een 10-koppig orkest, en een compleet combo. De groep zal het beste dat het ĎSouthern Gospelí genre te bieden heeft ten gehore brengen, variŽrend van meeslepende ballads tot opzwepende marching songs.
Voor mannen die graag zingen en geÔnteresseerd zijn in Southern gospel, en die nog GEEN 50 jaar oud zijn, kunnen vrijblijvend bellen naar 0622670577, of mailen naar atieandre2701@gmail.com.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Nederland Prijs: 400-600 Contact: Andre Stoutjesdijk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6028 Naar site: 1982 Vernieuwd: 05 november 2019  

Discografie:

A voice 4 You  

Concertagenda:

Zaterdag 11 januari 2020
Ouddorp - 19.30 uur - Greatly Blessed komt naar Ouddorp voor een uniek concert. Zaterdagavond 11 januari 2020 geeft de gospelformatie een concert in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp. Greatly Blessed is een inspirerende mannengroep die ondersteund wordt door een combo en klein orkest. De groep is opgericht in 2012, en geeft maandelijks concerten door heel Nederland. Het repertoire dat de 11 mannen ten gehore brengen ligt verankerd in de Southern Gospel. Deze eigentijdse sound komt uit Amerika, en is vooral bekend geworden door de Gaither Vocal Band. In het verleden heeft de groep opgetreden met The Hoppers, The Isaacs, Ernie Haase & Signature Sound, Marshal Hall en Russ Taff. De meerstemmige zang, de muzikale arrangementen en choreografie, staan borg voor een bijzondere muziekervaring. Greatly Blessed wil vooral harten raken met hun sprankelende muziekstijl en inspirerende songteksten. Ook willen zij het publiek bemoedigen met de geweldige boodschap die doorklinkt in de ontroerende melodieŽn. Het concert wordt gehouden in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp, Dorpstienden 3, 3253AS, Ouddorp De gratis kaartjes kunt u reserveren via; www.truetickets.nl Voor meer informatie kunt u terecht op; www.greatlyblessd.nl Graag ontmoeten wij elkaar op zaterdagavond om 19.30 uur in Ouddorp.
» Meer info