Greatly Blessed

Greatly Blessed bestaat sinds 2012, de huidige groep bestaat uit 11 zangers die prachtige ‘Southern Gospels’ zingen; muziek die in Nederland te horen is geweest door concerten van Amerikaanse groepen zoals de Gaither Vocal Band, The Isaacs, Ernie Haasse & Signature Sound en welke regelmatig wordt uitgezonden op Family7.
The Hoppers, The Isaacs, Marshall Hall en Russ Taff zijn in het verleden begeleid tijdens hun concerten in Nederland door Greatly Blessed (voorheen, Men4Christ).

Een optreden van Greatly Blessed is een lust zijn voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Greatly Blessed harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieën en inspirerende teksten.

De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring. Naast een avondvullend programma zal Greatly Blessed ook hun medewerking verlenen aan diverse projecten.

De mannen worden begeleid door een 10-koppig orkest, en een compleet combo. De groep zal het beste dat het ‘Southern Gospel’ genre te bieden heeft ten gehore brengen, variërend van meeslepende ballads tot opzwepende marching songs.
Voor mannen die graag zingen en geďnteresseerd zijn in Southern gospel, en die nog GEEN 50 jaar oud zijn, kunnen vrijblijvend bellen naar 0622670577, of mailen naar atieandre2701@gmail.com.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Nederland Provincie: Utrecht Prijs: 400-600 Contact: Andre Stoutjesdijk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 8775 Naar site: 2957 Vernieuwd: 30 oktober 2021  

Discografie:

A voice 4 You  

Concertagenda:

Zaterdag 15 april 2023
Rotterdam - 19.30 uur - Zaterdag 15 maart vind er een fantastische gospelavond plaats in de Petrakerk, Pliniusstraa 21, Rotterdam. De mannenformatie van Greatly Blessed nemen u die avond mee naar de Southern Gospel. Een combo en klein orkest begeleiden de mannen deze avond. Door middel van zang en muziek wil de groep het evangelie overbrengen, en zo getuigen dat Jezus Christus onze Heer en Verlosser is. De gratis kaarten kunt u reserveren via TrueTickets. Greatly Blessed hoopt u deze avond te ontmoeten, en zien uit naar een mooie avond.
» Meer info