Greatly Blessed

Greatly Blessed bestaat sinds 2012, de huidige groep was voorheen actief als Men4Christ. 12 zangers die prachtige ĎSouthern Gospelsí zingen; muziek die in Nederland te horen is geweest door concerten van Amerikaanse groepen zoals de Gaither Vocal Band, The Isaacs, Ernie Haasse & Signature Sound en welke regelmatig wordt uitgezonden op Family7.

Een optreden van Greatly Blessed is een lust zijn voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Greatly Blessed harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieŽn en inspirerende teksten.

De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring. Naast een avondvullend programma zal Greatly Blessed ook hun medewerking verlenen aan diverse projecten.

De mannen worden begeleid door een 10-koppig orkest. De groep zal het beste dat het ĎSouthern Gospelí genre te bieden heeft ten gehore brengen, variŽrend van meeslepende ballads tot opzwepende marching songs.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Nederland Provincie: Zuid-Holland Prijs: 400-600 Contact: Andre Stoutjesdijk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5463 Naar site: 1827 Vernieuwd: 20 juni 2019  

Discografie:

A voice 4 You  

Concertagenda:

Zaterdag 14 september 2019
Almere-Buiten - 19.30 uur - De 12 mannen van Southern gospel formatie Greatly Blessed komen op 14 september naar Almere toe. Zij verzorgen een mooie gospelavond waarin zij de naam van Onze Here Jezus Christus groot gaan maken door hun inspirerende zang. De begeleiding bestaat uit een compleet combo en een klein orkest. De techniek zorgt voor het geluid en licht, en maken deze avond tot een succes. De gratis kaarten kunt u reserveren via www.truetickets.nl. Meer info van de groep kunt u vinden op onze website;www.greatlyblessed.nl En via You Tube kunt u een promo filmpje bekijken. Deze avond wordt gehouden in Missiecentrum De Wegwijzer, Makassarweg 80, 1335 HZ, Almere-Buiten. Wij ontmoeten u graag op 14 september.
» Meer info
  Zaterdag 12 oktober 2019
Bodegraven - 19.30 uur - Wegens het succes van vorig jaar, heeft de organisatie van de Salvatorkerk besloten om de gospelformatie Greatly Blessed weer uit te nodigen. De 12 mannen brengen de Southern Gospel weer tot leven in dit enerverende en inspirerende concert. Het beloofd een mooie avond te worden waarin wij de naam van Onze Here Jezus Christus groot willen maken door de liederen heen. Een compleet combo en een klein orkest begeleiden de mannen tijdens dit concert. De gratis kaarten kunt u reserveren via; www.truetickets.nl Meer info kunt u vinden op onze website; www.greatlyblessed.nl Om u alvast in de stemming te brengen, kunt u een promo filmpje bekijken op You Tube. Deze avond ontmoeten wij u graag in de Salvatorkerk, Vrije Nesse 11, 2411 GN in Bodegraven
» Meer info