Greatly Blessed

Greatly Blessed bestaat sinds 2012, de huidige groep bestaat uit 11 zangers die prachtige ‘Southern Gospels’ zingen; muziek die in Nederland te horen is geweest door concerten van Amerikaanse groepen zoals de Gaither Vocal Band, The Isaacs, Ernie Haasse & Signature Sound en welke regelmatig wordt uitgezonden op Family7.
The Hoppers, The Isaacs, Marshall Hall en Russ Taff zijn in het verleden begeleid tijdens hun concerten in Nederland door Greatly Blessed. ( voorheen, Men4Christ )

Een optreden van Greatly Blessed is een lust zijn voor het oor en het oog. Maar meer dan dat wil Greatly Blessed harten raken door hun krachtige optreden, prachtige melodieën en inspirerende teksten.

De meerstemmige zang, de prachtige muzikale arrangementen, choreografie, video en lichteffecten staan borg voor een onvergetelijke ervaring. Naast een avondvullend programma zal Greatly Blessed ook hun medewerking verlenen aan diverse projecten.

De mannen worden begeleid door een 10-koppig orkest, en een compleet combo. De groep zal het beste dat het ‘Southern Gospel’ genre te bieden heeft ten gehore brengen, variërend van meeslepende ballads tot opzwepende marching songs.
Voor mannen die graag zingen en geďnteresseerd zijn in Southern gospel, en die nog GEEN 50 jaar oud zijn, kunnen vrijblijvend bellen naar 0622670577, of mailen naar atieandre2701@gmail.com.


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Nederland Prijs: 400-600 Contact: Andre Stoutjesdijk Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6609 Naar site: 2087 Vernieuwd: 05 november 2019  

Discografie:

A voice 4 You  

Concertagenda:

Zaterdag 09 mei 2020
Nieuw-Vennep - 19.30 uur - De mannenformatie Greatly Blessed komt naar Nieuw-Vennep om een fantastische gospelavond te komen verzorgen. Zij doen dit in de grote zaal van het Trefpunt van de Witte Kerk aan de Hoofdweg 1320. Greatly Blessed treed alweer 8 jaar op, en bezoekt maandelijks een kerk in Nederland. De meerstemmige sound is gebaseerd op de Southern Gospel welke door The Gaither Vocalband in Amerika is groot gebracht. Alle Engelstalige liederen worden via een beamer vertaald. Een compleet combo en een klein orkest begeleiden de mannen tijdens hun optreden. Het beloofd een prachtige avond te worden die u zeker niet mag missen. De mannen zien uit naar uw komst. De gratis kaartjes kunt u reserveren via www.truetickets.nl Voor meer informatie kunt u terecht op www.greatlyblessed.nl Graag tot ziens in de Witte Kerk in Nieuw-Vennep op 9 mei dit jaar.
» Meer info