Gert Visscher (en band)

Ik ben tussen 1993 tot 2005 tien jaar betrokken geweest bij de Ronduit Praiseband toen nog onder leiding van Wim Grandia. Eerst als achtergrondzanger naast Talitha Nawijn, Danielle van Es en Wia van der Vijver. Vanaf 2000 mocht ik de avonden leiden. Samen met muzikanten zoals Eric en Tanja Lagerström, Mark Dekkers, Frank van Essen, Marcel Zimmer, Jay P, Arend Jansen, Andre Bijleveld, en vele geweldige zangers en zangeressen mocht ik jarenlang touren door Nederland en Belgie en ook op de EO Jongerendagen voorgaan in de tijden van lofprijs en aanbidding aan onze Heer.
Ook in kerken en gemeentes mag ik regelmatig voorgaan, zowel in woord alsook in de lofprijs en aanbidding. Beide vind ik echt supermooi! En ik zie dat mensen veranderen door dicht aan Gods hart te zijn. De gemeente van Jezus, de wereldwijde kerk, mag, wat zeg ik, moet een gepassioneerde beweging zijn levend vanuit de liefdevolle relatie en overgave met Hem! Zo kan die wereldwijde kerk een verschil maken. Aan God ligt het niet, Hij zit te wachten tot Hij zijn liefde en kracht mag uitstorten! (Handeling 1 vers 8 en Romeinen 5 vers 5)

Ik heb door de jaren heen door mijn bediening veel mensen mogen brengen naar het liefdevolle hart van de Vader. Mensen die een openbaring van God en zijn Zoon Jezus mochten krijgen tijdens de tijden van lofprijzing en aanbidding, tijdens het spreken en mijn zang. Het is zo mooi dat God zijn liefde wil openbaren wanneer zijn kinderen Hem zoeken, aanroepen en aanbidden.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Worship / Praise Plaats: Zwolle Provincie: Overijssel Prijs: n.o.t.k. Contact: Gert Visscher Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3284 Naar site: 1542 Vernieuwd: 22 september 2020