Blaise

Flevo hoofdpodium

Jawel, dit is BLAISE, de enige Belgische Gospelartiest ooit op het hoofdpodium van Flevo. 2002. Ondertussen schreef Blaise een apart verhaal als muzikaal en geestelijk bezieler van het Filadelfia Gospelkoor & live band. Dat is de lofprijs- en evangelisatiebediening van de Gospelkerk Filadelfia te Vilvoorde, Vlaanderen. Hun nieuwe cd/dvd “Meer liefde” werd door ECOVATA Music als een grensverleggend juweeltje geïntroduceerd.

De nieuwe BLAISE

Ondertussen kreeg de nieuwe BLAISE vaste vorm. De groep is momenteel uitgegroeid tot een stevig gewortelde negenkoppige formatie. Met BLAISE schrijft de Congolees-Belgische Tom Mualaba als BLAISE, zijn eerste voornaam, een nieuw verhaal. Muzikaal, maar ook geestelijk. Dat hoor je op het nieuwe CD project van BLAISE. Een opmerkelijk concept. Met 7 Engelstalige en 7 Nederlandstalige nummers op 1 dubbelalbum. Passie, power én een punt. Dat BLAISE een sterke, niet clichématige boodschap heeft blijkt uit nummers als "Make a difference" en "Change the world". Of wie voor het Nederlands kiest, “Een wereld van verschil” en "Explosief!". Confrontatie met de 'verschil-factor' in ons christenleven, daar is het BLAISE om te doen! Of je nu van (steengoede) pop, poprock met vleugjes rap en blues houdt of niet. De boodschap plakt! En, dit is Belgisch!

LifeXL - Een wereld van verschil

"LifeXL - Een wereld van verschil" is inmiddels het derde BLAISE album dat door het platenlabel ECOVATA wordt uitgebracht. Ook live is BLAISE in Nederland geen onbekende. De voorgaande albums, "For the sake of the world" en "Face 2 Face", brachten BLAISE reeds verscheidene keren naar Nederland, waaronder op het hoofdpodium op het FLEVO FESTIVAL in 2002.

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Pop Plaats: Grimbergen Provincie: België Contact: Stefan Meskens Foto: Tanja Vrijdag Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5104 Naar site: 1310 Vernieuwd: 20 april 2013  

Discografie:

2013: LifeXL - Een wereld van verschil
2004: Face 2 Face
2002: For The Sake Of The World