Lords Moor Singers

Het koor heeft een Engelstalig en Nederlandstalig repertoire. Praiserock, blackgospel, gevoelige ballades zijn een greep uit de stijlen. Het koor bestaat uit 20 zingende leden, die worden begeleid door een combo, dat bestaat uit: piano, drums, gitaar en basgitaar.

Onmisbaar bij ieder optreden is de technische crew die het geheel op een uitstekende manier versterkt d.m.v. een professionele geluids- en lichtinstallatie. Dit alles staat onder de inspirerende leiding van dirigent Erwin de Ruijter.

Het koor is op talloze manieren inzetbaar. Van medewerking aan een kerkdienst tot een volledig concert. Dit kan d.m.v. ons gospelrepertoire of een dienst vullend programma. De gezongen nummers, kunnen worden aangepast aan de wensen van de organiserende commissie.

Nieuw in ons aanbod is de "Sing In". Hierbij word de gemeente betrokken bij de keuze in de, door de gemeente en koor, samen te zingen liederen.

Wil je meer informatie of wil je het koor vragen voor een optreden kijk dan op onze website of stuur een reactie via het formulier op deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Heerenveen Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Contact: Marco Pama Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 49678 Naar site: 3006 Vernieuwd: 11 september 2022  

Discografie:

Lordís Moor Singers heeft in het verleden veel geluidsdragers uitgebracht. Hieronder een overzicht:

Verschenen op LP:

# Voor jou 1975
# Mayim 1976
# Levend Water
# Ik weet hij zorgt voor mij 1978
# Brood om te delen 1982
# Wie is hij
# Op weg

Verschenen CD's:

# Hold on 1996
# Eigen Keus 1992
# Wonderfull Invention
# Wonderen 2001
# Feel the spirit 2004
# Ga, Zoek en Vind... 2010

Op onze website kunt u een aantal fragmenten van de laatste CDís beluisteren.