Homecoming Nederland

Homecoming in Nederland!

Bent u op zoek naar een geweldige concertavond, in de sfeer van Southern Gospel, met een vleugje negro-spirital, een tikkeltje blues? Dan bent u bij ons op het juiste adres.
Sinds 2008 worden er in Noord Nederland homecoming-concerten georganiseerd door een groep enthousiaste zangers en musici. Ze komen voornamelijk uit Noord Nederland en vormen samen het homecomingkoor.

De inspiratie voor deze avonden wordt gehaald uit de homecoming-concerten van Bill en Gloria Gaither en spreekt veel mensen aan, van jong tot oud.
De liefde voor deze stijl van muziek, Southern Gospel, vormt de basis voor de concerten die in Nederland georganiseerd worden.

Het doel van deze concerten is om de blijde boodschap te brengen en daarnaast hopen we u/jou te kunnen bemoedigen. Dit allemaal door middel van de zang en muziek.

Ook zal er medewerking worden verleend door een aantal groepen die het homecomingkoor afwisselen. Dit zijn: Metanoya, Daan Kroeze, Gospel4U, True Desire Vocalband en U-Turn. Toch ligt de grote rol bij het koor.

We hopen samen met u/jou een onvergetelijke avond te beleven!
Bezoek onze website voor meer informatie
www.homecomingnl.nl en Like ons op facebook!

Klaas Santing Voorzitter HCNL

GEZOCHT:
zangers en zangeressen en muzikanten om onze koor en band uit te breiden voor meer informatie kijk op onze website www.homecomingnl.nlGegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Country / Folk / Blues Plaats: Emmen Provincie: Drenthe Prijs: In Overleg Contact: Klaas Santing Foto: Homecomingnl.nl Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2783 Naar site: 1509 Vernieuwd: 15 september 2016  

Discografie:

Homecoming