Gospelgroep In His Name

Gospelgroep In His Name is een enthousiaste gospelgroep met een passie voor muziek. Wij bestaan uit ongeveer 25 leden. Onder begeleiding van onze eigen band ( bestaande uit piano, drums, gitaar en basgitaar) en onze gedreven dirigent worden up-tempo gospels, opwekkingsliederen en rustige ballads ten gehore gebracht. Op deze manier willen we zingend getuigen van Gods liefde.
Wij verzorgen medewerking aan diensten waarbij het mogelijk is, dat onze band de samenzang begeleidt. Op deze manier vormt zich ťťn lijn in de muzikale invulling van de dienst. Dit alles om samen met u een dienst te beleven tot eer van onze God.

--------------------------------------------------------------------------------

Vanaf ca. januari 2020 te boeken onze nieuwe themadienst:

Zoeklicht

Laat uw licht schijnen over onze GLOEDnieuwe themadienst ZOEKLICHT!

In deze geheel door In His Name verzorgde themadienst gaan wij in op het feit dat wij mensen soms het gevoel hebben dat we Godís licht in ons leven kwijt zijn.

Door middel van liederen van In His Name, samenzang, gebeden, een sketch, een gedicht en een moment met de kinderen willen we laten zien dat wij als medemensen, als mede Christenen, elkaar nodig hebben om Godís licht te ervaren en dat we het aan elkaar door moeten geven.

Want pas dan zien we echt Godís licht op onze weg door het leven en kunnen we beamen dat Hij onze Bron van Liefde, Licht en Leven is!

U heeft voor deze dienst geen dominee en organist nodig. Ook is er gelegenheid voor uw collectemoment. Verder regelen wij alles (behalve de koffie en thee).

Ook bij deze themadienst nemen we een stijlvol lichtprogramma mee om uw kerkzaal in de juiste sfeer te zetten.

-------------------------------------------------------------------------------

Ook kunt u kiezen voor een interactieve jeugddienst voor de jeugd vanaf 12 jaar. Voor deze dienst heeft u geen dominee en organist nodig. Wij vullen de dienst geheel voor u in. Deze jeugddienst heeft als titel:

KIESPIJN

Het leven bestaat uit het maken van keuzes, soms zijn ze gemakkelijk, soms moeilijk maar elke keuze heeft gevolgen. In KIESPIJN proberen we de jongeren door middel van liederen en spannende spelelementen te laten nadenken over de gevolgen van hun keuzes!

Dus wilt u liever een frisse, snelle dienst voor de jeugdleden in de gemeente dan is deze jeugddienst zeer aan te raden.

--------------------------------------------------------------------------------

Lijkt het u leuk om een dienst door ons te laten begeleiden? Dan zijn wij wat u zoekt. Onder leiding van Joeke Hoekstra belooft het een swingende dienst te worden! U kunt ons ook eens beluisteren alvorens u ons boekt! Kijk in de concertagenda of we bij u in de buurt zijn. Neem contact met ons op via info@inhisname.nl. Voor meer informatie zie www.inhisname.nl
Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Drachten Provincie: Friesland Prijs: Op aanvraag Contact: B. Frieswijk Foto: IHN 2019 Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 14232 Naar site: 3327 Vernieuwd: 06 januari 2020