Ichthus Praise Band

De Ichthus Praise Band is en interkerkelijke Christelijke band uit Rotterdam en omstreken. We spelen voornamelijk praise & worship muziek in een geheel eigen stijl. Dit houdt in: mooie traditionele opwekkingsliederen, maar ook moderne en eigentijdse christelijke liederen.

Ons doel is de grootheid van God en de liefde van de Here Jezus uitdragen door middel van muziek. Dit willen we graag doen door en tijdens het begeleiden van praise-avonden, jeuddiensten en sing-inís in de weekenden (uitgezonderd de zondagochtenden).

De band is opgericht in 2000 en verleend sinds die tijd haar medewerking aan jeugddiensten, praisediensten en praiseavonden, voornamelijk in Zuid Holland.

In samenwerking met een lokale (jeugd/evangelisatie) commissie is een gevarieerd programma-aanbod bespreekbaar. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor een compleet avondvullend programma inclusief licht, geluid en een sfeervolle presentatie van de te zingen liederen.

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Rotterdam Provincie: Zuid-Holland Prijs: 400 Contact: Cesar Franken Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2181 Naar site: 1334 Vernieuwd: 18 maart 2014