Gospel- en Popkoor Singing Surrender

Gospel- en Popkoor Singing Surrender is opgericht op 22 september 1984. Door de jaren heen heeft het koor heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Het heeft verschillende dirigenten gekend en ook verschillende gospelstijlen. Uiteraard is ook de muzikale bezetting van het combo aan veranderingen onderhevig geweest. In de afgelopen 30 jaar is Singing Surrender gegroeid tot een koor met een eigen geluid en een goede reputatie in de regio.

Sinds 2003 stond het koor onder leiding van Marja Dignum, maar met ingang van augustus 2013 is het stokje overgenomen door Brenda Stolk. De muzikale begeleiding van Singing Surrender bestaat verder uit pianist Michel van Heijster, drummer Willem Kuilman en basgitarist Jan Janson.

Het huidige repertoire is zeer divers. Het repertoire loopt van kerkelijk getinte nummers tot de meer frivoler of rock getinte gospels, tevens zijn "Evergreens" en compilaties uit diverse bekende musicals onderdeel van het repertoire. Ook voor een Kerstnachtdienst heeft Singing Surrender een gevarieerd Kerstrepertoire.

Regelmatig wordt Singing Surrender gevraagd ter ondersteuning van een kerkdienst - wij zijn niet verbonden aan een specifieke kerkelijke stroming - uitvoeringen in verpleeg of ziekenhuizen, en concerten van andere (muziek-) verenigingen. Ook organiseren we jaarlijks, met financiŽle medewerking van onze sponsors, een concert en of Kerstconcert in Schagen.Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Plaats: Schagen Provincie: Noord-Holland Prijs: Ä 175,00 Contact: A.J. Robbe Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1848 Naar site: 1472 Vernieuwd: 02 juli 2014  

Discografie:

Friends