Reyer

Reyer is inmiddels al een aantal jaar actief in de muziek.

Rond zijn zeventiende jaar begon hij met aanbidding leiden in zijn thuisgemeente Jonah in Ede, en het schrijven van zijn eerste liedjes. Vanaf dat moment ontwikkelde hij zich als songwriter en aanbiddingsleider en werd hij gevraagd op diverse plaatsen om zijn talent in te zetten.

Begin 2010 kwam Reyer in contact met muzikant Elisa Krijgsman die hem vroeg een liedje in te zingen voor Life@Opwekking, de jongeren cd-serie van Stichting Opwekking.

In diezelfde tijd werd hij toetsenist bij de toenmalige band van Ralph van Manen; Tezijnertijd.

Ook was hij actief als toetsenist op conferenties zoals Heaven on Earth en Opwekking.

Het jaar erop verscheen voor het eerst een eigen nummer van Reyer op het Life@Opwekking album. Dit nummer, Hoog zal ik U prijzen (alternatieve titel: Eeuwig mijn God), bracht hij dat jaar bij het programma G-Time op de christelijke tv-zender Family7 ten gehore.

Sinds een paar is Reyer ook actief betrokken als arrangeur, assistent producer en vocal bij deze cd-serie. Andere liedjes van zijn hand, zoals Meer dan het Leven en Emmanuel, verschenen op latere edities van Life@Opwekking.

Zijn bekendste nummer tot nog toe is echter Ik zie het kruis, welke is opgenomen in de Opwekkingsbundel vorig jaar.

In 2012 werkte Reyer mee aan de cd De Heer is ons huis, van zijn thuisgemeente Jonah. Een uit de hand gelopen project om geld op te halen voor de verbouwing van het kerkgebouw. De cd werd al snel opgepikt en bijzonder positief ontvangen, onder andere door Groot Nieuws Radio, die het bestempelde tot cd van de week. Het album, uitgebracht door Ecovata, is nog steeds landelijk verkrijgbaar in de bekende winkels. De titeltrack die Reyer samen schreef met Matthijs Bats is eveneens opgenomen in de Opwekkingsbundel dit jaar. Het door hem geschreven lied In Hem is dit jaar veschenen op de zeventiende editie van Life@Opwekking.

Momenteel speelt en zingt Reyer regelmatig op verschillende conferenties en in kerkdiensten in Nederland.

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Ede Provincie: Gelderland Prijs: Vanaf 199,- Contact: Jochebed Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2570 Naar site: 1883 Vernieuwd: 06 september 2014  

Discografie:

WORSHIP: THE REMIX PROJECT
Single: Ik zie het kruis met Pearl Jozefzoon