2 Sides

2 Sides is een Belgische band en bestaat uit zeven muzikanten/zangers die met hun muziek over God willen vertellen. De band bestaat uit een zanger/saxofonist, een zangeres/fluitiste, een elektrische en akoestische gitarist, een pianist, een bassist en een drummer.

2 Sides is een groep van vrienden die eigenlijk al hun hele leven samen muziek maken, of toch een aantal van hen. Sinds 2013 spelen we in de huidige bezetting.

Ons grote voorbeeld is uiteraard Jezus, maar op muzikaal vlak luisteren we graag naar elk artiest die kwalitatieve muziek brengt met een boodschap. Enkele voorbeelden zijn MercyMe, Newworldson, Casting Crowns, Hillsong, Paul Baloche, Steven Curtis Chapman, Third Day, en anderen. We spelen vooral covers van dergelijke christelijke bands.

Ik denk dat onze muziekstijlen variŽren tussen Praise&Worship, Pop en Country. Misschien ook nog wel een vleugje folk, funk en blues.

We hebben 2 Sides opgericht omdat we met onze muziek mensen willen vertellen over God en wat Hij kan doen in je leven. Muziek maken is wat we het liefst doen. En als we dat dan ook nog kunnen combineren met evangeliseren, is het voor ons helemaal goed.

Organiseert u een evenement of festival en bent u nog op zoek naar een band om het geheel muzikaal in te kaderen, dan horen we het graag!

O ja, nog iets... We zijn een Belgische band maar we willen zeker ook naar Nederland komen.

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Pop Plaats: Aarschot Provincie: België Contact: Marc Vanderispaillie Foto: Marc Vanderispaillie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 4809 Naar site: 1944 Vernieuwd: 08 november 2021