Jaco Mulder

Na de studie's slagwerk aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en koordirectie en schoolmuziek aan het conservatorium in Zwolle, is Jaco fulltime in de muziek bezig. Hij is dirigent van 4 koren, te weten: Genesis (Nunspeet), het Regenboogkoor (Drachten), N.V.A. (Swifterbant) en His Voice (Alblasserdam). Daarnaast heeft hij gestaan voor diverse koren en gezelschappen waaronder de Lofstem Oosterbeek uit Oosterbeek.
In het verleden heeft hij meegespeeld in o.a. de Rolf Rothuizenband, en is hij bandleider geweest van de Flevo House band. Jaco schrijft veel muziek en arrangeert daarnaast voor de meest uiteenlopende zettingen voor zowel koor als ook orkest. Zijn arrangementen zijn te horen op diverse CD's van o.a. De Lords Moor Singers uit Heerenveen waar hij overigens ook als gastdirigent voor heeft gestaan, en Voisix uit Hardinxveld. Jaco's muziek wordt uitgegeven via Unisong BV in Hilversum onder naam Coja Music.
In 2004 heeft Gospel Unlimited een nieuwe CD uitgebracht genaamd: "Once and for all", op deze CD staan veel nieuwe werken van Jaco, waaronder het prachtige werk "Kind van Betlehem" wat in vele diensten en concerten een diepe indruk naliet.
Jaco was met Kerst 2004 gastdirigent van de Gospelimpuls 2004 in Zeeland, waarmee hij Remco Hakkert opvolgde, dit was een groot succes.
Als slagwerker is Jaco actief op marimba. Dit instrument leent zich uitstekend voor het opluisteren van een concert.

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Pop Plaats: Emmeloord Provincie: Flevoland Prijs: in overleg Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 7201 Naar site: 1501 Vernieuwd: 14 januari 2019  

Discografie:

Lord's Moor Singers: "Hold on" (1997)
Gospel Unlimited: "Don't give up one me" (1999)
Gospel Unlimited: "Everlasting Light" (1995)
Voisix (2000)
Gospel Unlimited: "Once and for all" (2004)
Blijf bij mij (2008)
Musical De Bevrijding (2018)