Soulfuel

Soulfuel is een worshipband uit de provincie Groningen. Soulfuel betekent letterlijk 'brandstof voor de ziel'. Door het geven van concerten, het organiseren en meewerken aan diensten en door het schrijven van muziek willen wij als band dit voor mensen betekenen.
Interkerkelijk

We hebben op verschillende plekken en in verschillende kerken met andere mensen God mogen aanbidden middels onze muziek! Dit gaat door de verschillende kerkmuren heen want er is maar één God!
God altijd centraal

Als band Soulfuel verlangen we dat mensen door onze muziek heen een ontmoeting hebben met God. Door middel van onze diensten verlangen we er naar dat mensen de liefde van God mogen ervaren en uitgedaagd worden om een keuze te maken om Hem te volgen en te groeien in een relatie met Hem

Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Veendam Provincie: Groningen Prijs: € 200,- excl Contact: Hilko Bilder Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2128 Naar site: 748 Vernieuwd: 04 juni 2016  

Discografie:

Onze muziekstijl ligt in de worship. We spelen muziek van oa opwekking, live opwekking, Hillsong, Citipointe, Jesus culture, Cating Crowns en meer gospelartiesten. Daarnaast hebben we ook eigennummers en zijn er meer aan het schrijven.