Lucas Kramer

Van jongsafaan speelt muziek een belangrijke rol in het leven van Lucas Kramer. Eind jaren negentig ging Lucas zingen bij het Christelijk Jong Mannenkoor “Soli Deo Gloria”. Hij deed dat met zoveel gedrevenheid en passie, dat hij als solist al snel bekend werd bij andere koren. Lucas werd gevraagd voor cd-opnames en ontelbare concerten door heel Nederland. Later volgden er radio- en tv-optredens bij o.a. het programma Nederland Zingt, Hour of Power, Family7 en Groot Nieuws Radio. Lucas stond op het podium met Ernst-Daniel Smit, Edsilia Rombley, Thomas Berger en vele anderen.

Zijn eerste ‘eigen’ album ‘Hij kent mijn naam’ werd opgevolgd door het succesvolle album ‘Het is goed’. In 2009 werd de CD “Vroeger wordt later’ uitgebracht. Op dit album werd opnieuw duidelijk dat Lucas Kramer alle ingrediënten in huis heeft om een aansprekend album te maken. De combinatie van zijn krachtige stem en doorleefde teksten maken liederen als ‘God’s Plan’ en ‘Tot Jezus weer komt’ tot juweeltjes.

In 2014 verscheen de CD “De zee en ik”.
Begeleid door o.a. Luca Genta en Joost van Belzen zingt Lucas liederen waarvan de tekst bij iedereen zal binnen komen. Liederen van troost, die tegelijkertijd getuigen van Zijn genade. Over terugkijken, maar vooral over thuiskomen.

“Met Zijn armen open kijkt Hij naar me uit
in Zijn armen kom ik eindelijk weer thuis.”

Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Zijn teksten zijn uit het leven gegrepen. Hij hoopt dat door zijn muziek ook anderen de boodschap van geloof, hoop en liefde gaan begrijpen. Tegelijkertijd wil hij mensen bemoedigen; dat luisteraars herkenning vinden in zijn liederen. Dagelijks ontvangt Lucas mailtjes en berichten van mensen die geraakt zijn door de liedteksten en door zijn stem.


Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: Hilversum Provincie: Noord-Holland Prijs: 450 Contact: Miriam Duijf Foto: Eigen foto Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2675 Naar site: 930 Vernieuwd: 21 november 2017  

Discografie:

Discografie Lucas Kramer

2006 Hij kent mijn naam
2008 Het is goed
2009 Vroeger wordt later
2014 De Zee en ik
2015 Zoals ik ben
2016 Dichtbij het Kind (kerstcd)