Trianka

Altijd al is ze geraakt door muziek. De eerste aanraking met muziek was rond haar zevende jaar, toen ze begon te zingen in een kinderkoortje van de kerk.

Ze heeft jarenlange zangervaring opgedaan bij diverse koren en projectkoren. Hier is de wens ontstaan voor het opnemen van haar eigen CD.

Ondertussen is haar eerste album opgenomen door Euroconcerts (Johan van Loo) en wordt de cd uitgegeven door STH Records.

Sinds 2015 is Trianka ambassadeur van GRN www.gospelrecordings.nl

Christen zijn heeft een diepe betekenis voor haar, daarom wil ze zingen van het Levende Woord. De liefde die Jezus geeft is zo groot, dat ik er graag veel van wil delen, is haar motto! Want liefde is pas liefde als je het weggeeft.

Iedere dag is een dag die ze mag invullen met het genieten van muziek en zang. Het belangrijkste is voor haar om de boodschap van Jezus over te brengen naar de mensen. Mensen laten voelen waarover ze zingt, recht uit het hart!

Trianka zingt bekende nummers op haar eigen unieke wijze en het samenzang kan ze combineren met het zingen van enkele solonummers, zowel Nederlands- als Engelstalig.Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Worship / Praise Plaats: Kampen Provincie: Overijssel Prijs: 100,- Contact: Trianka van der Weerd Foto: Frits Felix Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2025 Naar site: 568 Vernieuwd: 26 mei 2015  

Discografie:

2015 - Grootste Wens - Trianka