Stricta Via

Welkom op de pagina van gospelband Stricta Via. De betekenis van de bandnaam is "smalle weg". Nauw is de poort naar het leven, en smal de weg ernaartoe, en slechts weinigen weten die te vinden. Matteüs 7:14

We zijn een enthousiaste Hoogeveense gospelband die bestaat uit 3 muzikanten en een zanger. We spelen meertalige gospelmuziek en ons doel is met zang en muziek mensen bekend te maken met het evangelie van onze Heer, Jezus Christus. Dit willen we bereiken door eigentijdse gospel te brengen waar de mensen naar kunnen luisteren en het liefst vlot mee kunnen zingen, muziek die de mensen raakt en waar ze iets mee kunnen.

We werken vaak mee aan diensten in kerken waar we nummers uit ons repertoire spelen en daarnaast ook vaak de samenzang begeleiden. We hebben inmiddels ook een volledige dienst ingevuld met als thema: “Gods Grootheid” en een uurvullende kerstdienst met als thema "Een nieuw leven".

We spelen met regelmaat in tentdiensten en openluchtdiensten maar willen ook graag spelen op andere gelegenheden waar een gospelband een hele mooie invulling zal geven. Dat kunnen er vele zijn zoals festivals, jaarmarkten, jeugdhonken en ga zo maar door....
Kijk ook eens op onze website www.strictavia.nl

Wat ons betreft heel graag tot snel,
Stricta Via

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Hoogeveen Provincie: Drenthe Prijs: op aanvraag Contact: Anita Jansen Foto: Stricta Via Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 25732 Naar site: 5990 Vernieuwd: 19 februari 2023  

Discografie:

Smalle weg
Vandaag
In Uw aanwezigheid
 

Concertagenda:

Zondag 09 april 2023
Elim - 10.00 uur - Parapludienstdienst in de PKN Elim. Het betreft hier een laagdrempelige dienst. Wat ons betreft een mooie gelegenheid elkaar en God te ontmoeten.
  Zondag 11 juni 2023
Sint-Jansklooster - 19.00 uur - Jeugddienst in de gereformeerde Johanneskerk in Sint-Jansklooster. We begeleiden hier ook de samenzang.
  Zondag 02 juli 2023
Geesbrug - 10.00 uur - Ochtenddienst in de PKN Geesbrug. Naast ons optreden mogen we ook de samenzang begeleiden
  Donderdag 31 augustus 2023
Hoogeveen - 14.00 uur - Open kerkendag in de Hoofdstraatkerk Hoogeveen. We spelen deze middag 3 keer een half uur tijdens de Hoogeveense pulledagen midden in het centrum van Hoogeveen. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten.
  Zondag 03 september 2023
Lutten - 09.30 uur - Startzondag in de PKN Lutten.
  Zondag 24 december 2023
Hollandscheveld - 22.00 uur - Kerstavonddienst in de gereformeerde kerk Hollandscheveld.