Stricta Via

Welkom op de pagina van gospelband Stricta Via. De betekenis van de bandnaam is "smalle weg". Nauw is de poort naar het leven, en smal de weg ernaartoe, en slechts weinigen weten die te vinden. Matteüs 7:14

We zijn een enthousiaste Hoogeveense gospelband die bestaat uit 3 muzikanten en een zanger. We spelen meertalige gospelmuziek en ons doel is met zang en muziek mensen bekend te maken met het evangelie van onze Heer, Jezus Christus. Dit willen we bereiken door eigentijdse gospel te brengen waar de mensen naar kunnen luisteren en het liefst vlot mee kunnen zingen, muziek die de mensen raakt en waar ze iets mee kunnen.

We werken vaak mee aan diensten in kerken waar we nummers uit ons repertoire spelen en daarnaast ook vaak de samenzang begeleiden. We hebben inmiddels ook een volledige dienst ingevuld met als thema: “Gods Grootheid” en een uurvullende kerstdienst met als thema "Een nieuw leven".

We spelen met regelmaat in tentdiensten en openluchtdiensten maar willen ook graag spelen op andere gelegenheden waar een gospelband een hele mooie invulling zal geven. Dat kunnen er vele zijn zoals festivals, jaarmarkten, jeugdhonken en ga zo maar door....
Kijk ook eens op onze website www.strictavia.nl

Wat ons betreft heel graag tot snel,
Stricta Via

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Hoogeveen Provincie: Drenthe Prijs: op aanvraag Contact: Anita Jansen Foto: J.Jansen Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 13175 Naar site: 3651 Vernieuwd: 07 augustus 2022  

Discografie:

Smalle weg
Vandaag
In Uw aanwezigheid
 

Concertagenda:

Zondag 11 september 2022
Hollandscheveld - 10.00 uur - Startzondag in de hervormde kerk Hollandscheveld. We spelen in deze dienst enkele nummers uit ons repertoire.
  Zondag 09 oktober 2022
Hoogeveen - 10.00 uur - Themadienst in de baptistengemeente Beth-El Hoogeveen. We spelen enkele nummers uit ons repertoire en mogen ook de samenzang begeleiden. De dienst wordt voorgegaan door ds. Wietse van der Hoek en de dienst begint om 10.00 uur. Weer een mooie gelegenheid om elkaar en God te ontmoeten.
  Zondag 20 november 2022
Haulerwijk - 19.00 uur - LPA dienst in Kerkelijk Centrum de Binning Haulerwijk. We verzorgen deze gehele dienst.
  Zaterdag 24 december 2022
Geesbrug - 21.30 uur - Kerstavonddienst in dorpshuis de Tiphof in Geesbrug.
  Zondag 05 maart 2023
Noordscheschut - 19.00 uur - Voorjaarsdienst in dorpshuis de Cirkel Noordscheschut. We verzorgen deze gehele LPA dienst die om 19.00 uur begint.
  Zondag 24 december 2023
Hollandscheveld - 22.00 uur - Kerstavonddienst in de gereformeerde kerk Hollandscheveld. Aanvang dienst: 22.00 uur