Kerstconcerten Zending over Grenzen

Rond Kerst kunt u komen genieten van één van de sfeervolle concerten met Kerstsamenzang georganiseerd door hulporganisatie Zending over Grenzen.

Al vele jaren bedankt Zending over Grenzen haar trouwe sponsors en donateurs op muzikale wijze. Uiteraard zijn vrienden en familie ook van harte welkom op deze avonden. Ook dit jaar verlenen professionele muzikanten hun medewerking. Onder de enthousiaste leiding van dirigent Bert Noteboom zal het Vocaal Ensemble Confianza met en voor u zingen. Organist Marco den Toom en pianist Jan Willem van Delft zullen de avond muzikaal omlijsten en begeleiden met hun prachtige spel. Beiden muzikanten zijn bekend van onder andere het televisieprogramma Nederland Zingt.

De opbrengst van het concert is voor de Winteractie van Zending over Grenzen. Voor vele duizenden mensen in Oost-Europa is het leven tijdens de extreem koude wintermaanden uitzichtloos. De kosten van levensonderhoud zijn in de winter vaak hoger en het werk op het land ligt stil. Velen hebben dan ook geen inkomen. Stookhout, dekens, warme kleding, schoenen en extra voedsel maken een enorm verschil voor gezinnen, kinderen en ouderen.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Klassiek Plaats: Almere Provincie: Zuid-Holland Contact: Redactie Gospelpodium Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1899 Naar site: 421 Vernieuwd: 12 november 2015