Yaron Gospel Choir

Yaron Gospel Choir is een enthousiast black gospel choir onder leiding van dirigente Marjolein Gorter. Het koor wordt begeleid door een band o.l.v. Embert Jan Messelink. Het repertoire bestaat uit oude en nieuwe blackgospel songs; ballads en up-tempo.

Marjolein Gorter heeft een zeer ruime ervaring als zangeres binnen de American blackgospel en de Afrikaanse gospel muziek. De laatste 5 jaar heeft zij zich toegelegd op het dirigeren maar schuwt het solisten werk niet! Yaron Gospel Choir staat open voor mensen die achter het evangelie staan, enthousiast willen zingen en God's woord willen uitdragen. Ons motto is 'Enjoy God's Grace"!

Nadat Marjolein Gorter als dirigente de afgelopen 3 jaar projectkoren had geleid, was de vraag naar een vast gospelchoir groot. Uiteindelijk is besloten om Yaron Gospel Choir te starten. Yaron betekent: Zing luid (voor de Here). En dat is wat we graag willen! De visie van Yaron GC is een koor te zijn dat verbindingen legt tussen mensen met diverse achtergronden door het zingen van gospelmuziek.

Wanneer we optreden zoeken we door de muziek en de woorden die we zingen, weer de verbinding met mensen die komen luisteren. We hebben geen enorme pretenties en stellen geen hoge muzikale eisen aan onze leden. Wel dat ze een muzikaal gevoel hebben, durven te zingen vanuit hun hart en het samen zingen met anderen een uitdaging vinden.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Blackgospel Plaats: Amersfoort Provincie: Utrecht Prijs: vanaf 400 eu Contact: Ascha van Rossum Foto: Marjolein Gorter Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5723 Naar site: 2365 Vernieuwd: 05 november 2021