Andrea Vink

Als zangeres heeft Andrea de afgelopen jaren mogen ontdekken dat er een verschil is in een 'liedje zingen' en zingen met je hele hart en ziel. De zoektocht daarin, hoe je dat vorm geeft en andere mensen daarin mag meenemen, heeft haar veranderd naar een gepassioneerd zangeres. Haar grote verlangen is om mensen aan de voeten van God te zien komen. Thuiskomen! Maar ook met elkaar God groot te maken en te eren om wie Hij is en Hij voor ons wil zijn.

Ze vindt het heel gaaf om met muzikanten uit plaatselijke gemeente samen te werken of ze neemt zelf een muziekcombo mee. Andrea is de initiatiefnemer van Aanbiddings Avond Alblasserwaard. Ze organiseert regelmatig aanbiddingsavonden in huiskamers of kerkgebouwen.

Als singer/songwriter heeft ze al heel wat nummers gemaakt en wil ze die vol passie uitdragen. Liederen geschreven over het fijne leven dicht naast God, maar ook de diepe dalen die er soms zijn, vol vragen en twijfels.

Haar droom, haar grote passie is Gods naam groot te mogen maken. Vertellen over Zijn grote wonderdaden in haar leven en het leven van anderen en dat compleet maken met liederen die haar zoektocht naar God omschrijven. Maar ook het verlangen uitzingen bij Hem te willen zijn.

Op zoek naar een muzikaal moment voor kinderen? Als moeder, muzikant, clubleidster en gymnastiekjuf heeft Andrea daar ruime ervaring mee. Zowel voor kindermoment tijdens kerkdiensten of voor een kinder- of gehandicaptendiensten kun je haar boeken. Ze heeft ook ervaring om met (kinder) muzikanten samen te werken uit de plaatselijk kerk. Maar ook tijdens christelijke evenementen heeft ze meerdere malen in haar enthousiasme de kinderen vermaakt met haar stem en gitaar. En door haar improvisatie talent maakt ze het ieder kind naar de zin.

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Langerak Provincie: Zuid-Holland Prijs: In overleg Contact: Andrea Vink Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3308 Naar site: 1019 Vernieuwd: 05 november 2021