Jongerenkoor One Voice

One Group
Wij zijn een leuke, gezellige, enthousiaste en een (te) gekke groep jongeren in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. We komen elke week bij elkaar om te repeteren onder leiding van onze dirigent Willemdirk van den Berg. Ons combo van pianist, drummer, gitarist en bij sommige nummers een saxofonist begeleidt ons daarbij.

One God
Onze grote passie is om Gods liefde bekend te maken aan de mensen om ons heen. Dit doen we natuurlijk het liefst door te zingen. Ook houden wij er van om mimestukken of dansen uit te voeren.

One Voice
Je begrijpt het al: een repetitieavond van One Voice is nooit saai!
Regelmatig zingen we tijdens kerkdiensten, maar we organiseren ook zelf diverse praise avonden en andere concerten. Kortom: we zingen op alle plekken waar we iets kunnen doorgeven van het Evangelie. Naast alle serieuze momenten is er ook tijd voor ontspanning, zoals het koorweekend, gezellig wat drinken met elkaar of andere leuke activiteiten die worden georganiseerd.

Wilt u Jongerenkoor One Voice boeken voor een (jeugd)dienst. Kijk dan voor meer informatie op onze website.

Lijkt het je leuk om bij dit koor aan te sluiten als lid, kom dan een kijkje nemen bij een van de uitvoeringen of zing gezellig mee op vrijdagavond tijdens een repetitie.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Ridderkerk Provincie: Zuid-Holland Prijs: 250 euro Contact: Eugerie Rijneveld - de Leeuw Foto: Sebastiaan van Baar Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2236 Naar site: 488 Vernieuwd: 27 september 2019  

Concertagenda:

Vrijdag 13 december 2019
Hendrik Ido Ambacht - 20.00 - Let there be peace, dat is het thema van de kerstpraise die jongerenkoor One Voice zal organiseren. Bladmuziek is binnen, de locatie is geboekt (de Ark - Olijfgaarde 12 - H.I.A) en de invulling wordt steeds concreter. Het wordt een avondvullend programma met samenzang, koorzang en een dans. Geniet van een prachtig avond en ontdek wat de vrede van God betekend voor jou!
» Meer info
  Dinsdag 24 december 2019
Lopik - 19.30 - Dit jaar zijn wij met kerstnacht te vinden in Lopik (lopikerweg oost 57). Wij mogen in twee diensten onze medewerking verlenen! Zingen, samen zingen en genieten van de heerlijke sfeer en Gods aanwezigheid! Ben jij erbij?
» Meer info