Joyce van Boven

Ik zing al vanaf dat ik klein ben. Later zat ik in diverse bands van kerken en in een aantal grote gospelkoren. Samen met mijn man schrijf ik teksten. Deze teksten hebben uiteindelijk geresulteerd in een album met zelf geschreven liedjes dat de naam Joy! mee krijgt.

Onze teksten zijn eigentijds en verfrissend. De belofte en de daarbij behorende vreugde die God ons geeft staan centraal, maar het gaat ook over gevoelens zoals verdriet, vragen en de onmacht die je kan voelen in je (geloofs)leven. Emoties en gevoelens die iedereen mee maakt in het leven.

Ik wil met onze eigen teksten en muziek mensen bemoedigen, prikkelen en inspireren. De luisteraar meenemen in de muziek. Ik wil de emotie en de passie die ik voel over brengen en de mensen aanraken, een gevoel van herkenning geven. We putten hierbij uit onze eigen ervaringen maar willen juist ook de ruimte laten voor een persoonlijke invulling bij de teksten.

Dit alles doe ik met God de Vader als inspiratie en bron van alles, wat goed terug te horen is in al mijn nummers.

Naast mijn eigen repertoire zing ik ook uit opwekking en verschillende andere bronnen in zowel het Nederlands als het Engels.

Ik zing o.a in kerkdiensten, speciale diensten, trouwdiensten en op conferenties en vrouwenavonden.

De samenstelling waarin gespeeld kan worden varieert van alleen begeleiding van piano tot een gehele band, We denken graag met u mee wat er binnen het budget past en wat de mogelijkheden zijn.
Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Worship / Praise Plaats: Wezep Provincie: Gelderland Prijs: in overleg Contact: Joyce van Boven Foto: geertjevierhoutfotografie Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1509 Naar site: 508 Vernieuwd: 12 juli 2017  

Discografie:

Joy! (november 2017)