Divine Avenue

Divine Avenue is een jongeren gospelmuziek groep uit Den Haag bestaande uit leden van leeftijden tussen de 20 en 26 jaar. Onze muziek varieert van neo soul, black gospel, tot afrikaanse liederen. We treden op in kerken, concerten/festivals en ook bruiloften dus eigenlijk overal!

De naam ‘Divine Avenue’ houdt letterlijk in: een goddelijke straat, hoek of gebied. In dit aspect het gaat het erom dat wij muziek brengen vanuit een goddelijke hoek. Alles wat deze muziek groep doet komt vanuit God’s manier. Dat betekent dat de liedjes die we zingen, poetry die we doen, video’s die we maken, allemaal voor Hem en naar Zijn wil toegericht zijn. Zoals je in de V.S. verschillende avenue’s hebt met verschillende bedoelingen is Divine Avenue er eentje die de wereld uitnodigt om een kijkje te nemen in ‘ God’s corner’. We brengen mensen naar of dichter bij God door middel van onze muzikale creativiteit.

We zijn niet zomaar een groep muzikale mensen bijeen, maar we zijn jonge christelijke muzikanten, met het besef dat God ons de gaves en talenten heeft gegeven voor Zijn glorie en die een groeiende sterke passie voor de Heer dragen. We zijn een groep gevormd om samen vanuit onze passie muziek evangelisme uit te dragen. We doen dit op creatieve wijze door middel van poëzie, liederen schrijven en uitdragen op een bijzondere manier, video’s en live performances op straat en plekken waar je niet aan zult denken. Graag willen we de wijde wereld in om maximaal onze talenten te benutten om mensen dichter bij God te brengen.

We proberen de impact en kracht van muziek te nuttigen voor God’s glorie. Wetend dat muziek (vooral wereldse) veel heeft teweeggebracht op onze samenlevingen.

DIVINE AVENUE: straat evangelisten/ poëten/componisten/schrijvers/God’s woordvoerders, muzikanten. Wij zijn (zoals de Bijbel dat zegt) het licht! Via muziek. Wij zijn het zout via muziek. We zijn inspiratoren.

onze slogan houdt in: 'sound of divinity through music creativity'

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Worship / Praise Plaats: Den Haag Provincie: Zuid-Holland Prijs: varieert Contact: Randy Kumi Foto: Tyra Cudjoe Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 2187 Naar site: 810 Vernieuwd: 15 maart 2022  

Discografie:

I pray