Solid United

De band bestaat uit christenen uit verschillende kerken in de regio 0522 rond Rouveen/Meppel die hetzelfde verlangen hebben: samen God groot maken, Hem loven, prijzen en eren met zang en muziek. En wat is er nu mooier dan dit te doen met mensen uit allerlei verschillende denominaties. We willen graag in verschillende kerken/denominaties spelen en zingen en zijn als band daarmee dus interkerkelijk.

In de zomer van 2012 is de interkerkelijke stichting Staphorst United begonnen met het samenstellen van een eigen band. Dit is destijds gedaan om lokaal muzikaal talent de ruimte te bieden om bij de geplande SeeYOU@SU-avonden de samenzang muzikaal te begeleiden.

Na de eerste drie avonden in september, oktober en november 2012 bleek de eigen band een groot succes en is ook meteen besloten om hiermee door te gaan. De band is in de afgelopen jaren qua bezetting steeds wat gewijzigd, maar qua enthousiasme en muzikaliteit is er niks veranderd!

Contact: Arianne Lagerburg

Gegevens:

Categorie: Praiseband Genre: Worship / Praise Plaats: Rouveen Provincie: Overijssel Prijs: 300,00 Contact: Arianne Lagerburg Foto: Markjan Logtenberg Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 3260 Naar site: 1190 Vernieuwd: 15 november 2021  

Concertagenda:

Zondag 30 april 2023
Heerde - 19:00 uur - Jeugddienst in VEG Heerde
» Meer info