BlackRockstar

Rivelino Rigters, een man van vele talenten, heeft deze band gevormd. Bij het beschrijven van de stijl van Blackrockstar vallen de woorden rap, rock, soul en reggae. De band laat zich inspireren door artiesten als Ben Harper, Lenny Kravitz, Gary Clarke Jr. en Matisyahu. Verwacht van alles: een serieuze boodschap, het delen van liefde, geluk en dansen.

Rivelino is naast zanger en rapper ook schrijver en talentcoach. Opgroeiend in een achterstandswijk ontwikkelde Blackrockstar een passie om maatschappelijke problemen aan te pakken. Door het ervaren van moeilijke situaties op jonge leeftijd, zoals het voortijdig verlaten van school en het in aanraking komen met politie en justitie, groeide zijn verlangen om anderen te helpen hun leven op de rit te krijgen. Vorig jaar kwam de EP “Heavy Soul Chronicles” uit en eind juni 2018 wordt de nieuwe EP “Choices” verwacht, die is gekoppeld aan het boek “De Keuzes die je maakt”. Dit boek zal niet alleen in boekhandels komen te liggen, maar ook worden verspreid in alle jeugdgevangenissen.

Gegevens:

Categorie: Band Genre: Rock Plaats: Amsterdam Provincie: Noord-Holland Prijs: 750 Contact: Debby Dorsman Foto: Julie Blik Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 738 Naar site: 360 Vernieuwd: 23 mei 2018