MusicforChrist

Events4Christ is een christelijke organisatie die zich richt op het organiseren van evenementen met een christelijke signatuur.
Onze activiteiten bestaan uit het organiseren van seminars, conferenties en concerten van nationale en internationale artiesten.
Daarnaast heeft E4C ook een aantal eigen muziekgroepen die beschikbaar zijn voor concerten én projecten met buitenlandse artiesten.
Music4Christ Orchestra and Choir, United4Christ én Brass4Christ-Brassband zijn drie unieke groepen met hun eigen signatuur en doelgroepen.
In 2018 zijn daar het Homecoming Mixed Choir en Homecoming Orchestra (Homecoming en Southern Gospel Events) bijgekomen.
Brass- en Music4Christ zijn projectorkesten die naar behoefte twee tot drie projecten per jaar verzorgen. United4Christ is een kerngroep die naast projecten ook eenmaal per maand een avondvullend concert organiseert in het land.
Het Homecoming Mixed Choir & Orchestra verzorgt een maal per jaar een driedaagse tour, verspreid over het land.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Rotterdam Provincie: Zuid-Holland Contact: Valerie Contze Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 127 Naar site: 44 Vernieuwd: 25 april 2019  

Concertagenda:

Vrijdag 17 mei 2019
Zwolle - 19.30 uur - TWEEDE HOMECOMING AND SOUTHERN GOSPEL EVENT VERENIGT PROJECTKOREN EN ARTIESTEN RONDOM GAITHER MUZIEK In 2018 vond voor de eerste keer het ‘Homecoming and Southern Gospel Event’ plaats. Het idee was simpel: zet gelegenheidskoren en artiesten samen met een publiek dat Gaither muziek en southern gospel waardeert, en breng een avond boordevol optredens in die geliefde ‘homecoming’ stijl, waar het publiek niet alleen volop kan genieten, maar ook actief mee kan zingen. Het werd een succes. En dus is het in 2019 tijd voor een tweede reeks avonden met het Homecoming and Southern Gospel Event, van 17 t/m 19 mei. Naast het orkest en projectkoren doen de Country Trail Band en Kirsten Alting mee.
» Meer info
  Zaterdag 18 mei 2019
Veenendaal - 19.30 uur - TWEEDE HOMECOMING AND SOUTHERN GOSPEL EVENT VERENIGT PROJECTKOREN EN ARTIESTEN RONDOM GAITHER MUZIEK In 2018 vond voor de eerste keer het ‘Homecoming and Southern Gospel Event’ plaats. Het idee was simpel: zet gelegenheidskoren en artiesten samen met een publiek dat Gaither muziek en southern gospel waardeert, en breng een avond boordevol optredens in die geliefde ‘homecoming’ stijl, waar het publiek niet alleen volop kan genieten, maar ook actief mee kan zingen. Het werd een succes. En dus is het in 2019 tijd voor een tweede reeks avonden met het Homecoming and Southern Gospel Event, van 17 t/m 19 mei. Naast het orkest en projectkoren doen de Country Trail Band en Kirsten Alting mee.
» Meer info
  Zondag 19 mei 2019
Vlaardingen - 19.30 uur - TWEEDE HOMECOMING AND SOUTHERN GOSPEL EVENT VERENIGT PROJECTKOREN EN ARTIESTEN RONDOM GAITHER MUZIEK In 2018 vond voor de eerste keer het ‘Homecoming and Southern Gospel Event’ plaats. Het idee was simpel: zet gelegenheidskoren en artiesten samen met een publiek dat Gaither muziek en southern gospel waardeert, en breng een avond boordevol optredens in die geliefde ‘homecoming’ stijl, waar het publiek niet alleen volop kan genieten, maar ook actief mee kan zingen. Het werd een succes. En dus is het in 2019 tijd voor een tweede reeks avonden met het Homecoming and Southern Gospel Event, van 17 t/m 19 mei. Naast het orkest en projectkoren doen de Country Trail Band en Kirsten Alting mee.
» Meer info