Power People

Het sympathieke gospelkoor Power People, onder leiding van Daniel Fieß, werd in de zomer van 2009 opgericht als koorproject van de oudkatholieke parochie Mannheim-Ludwigshafen. De zangers werden snel een permanent koor met 17 zangers. Hun muzikale repertoire omvat niet alleen gospels en spirituals, maar varieert van moderne kerkliederen in verschillende talen tot pop- en jazzsongs. Naast de reguliere koorrepetities zijn er regelmatig workshops met onderwerpen als stemtraining en choreografie. Hoewel het koor een oudkatholieke parochie als thuisbasis heeft, behoren de leden van het koor tot verschillende kerkgenootschappen en ondersteunen ze dus de oecumenische gedachte.
De Power People zijn bekend van hun vele optredens en avondvullende concerten buiten de grenzen van Mannheim. In het kader van hun jaarlijkse koorreizen waren de Power People al te horen in Berlijn, Bern, Thun, Luzern, Bregenz, Husum, Klagenfurt, Feldkirchen, Wenen, Rust aan het Neusiedler Meer en Würzburg. De Power People zingen niet alleen in kerkdiensten en concerten maar zijn ook te horen op plaatsen zoals zieken- of verpleeghuizen.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Pop Plaats: Mannheim Provincie: Buitenland Contact: CZ Foto: Helmut Roos Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 604 Naar site: 286 Vernieuwd: 15 mei 2019  

Discografie:

Where I Go, 2014