!Robin Dave Worship

Klik onderin op het YouTube logo om de video van het plaatje te zien!

Extra informatie over mij:
De blackgospel/soulzanger Robin Dave Worship (Robin Dave van Huizen) is opgegroeid in de Nederlandse kerk. Al vanaf jonge leeftijd heeft hij zijn zangtalent beoefend. Na een carrière als drummer in een worshipband, is Robin Dave sinds een aantal jaar volledig in zijn roeping als gospelzanger gaan leven. Hij brengt graag het geluid van de intimiteit van een nauwe relatie met God door zijn jazz/soul sound op zoveel mogelijk plekken, om zo de wereld om zich heen te inspireren en te activeren!

Heeft u binnenkort een verjaardag of gaat u trouwen en wilt u live gospel op uw huwelijk of op een andere bijzondere gelegenheid? Wilt u graag een keer een nieuwe sound in uw jeugddienst of tienerdienst hebben? Of wilt u graag op zondag in de eredienst een andere beleving? Robin Dave Worship met ervaring in binnen- en buitenland is nu ook via Gospelpodium te boeken! Stuur snel een bericht. Hij zou het een eer vinden om met u te connecten.

Be blessed!

Robin Dave Worship

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Worship / Praise Plaats: Voorburg Provincie: Zuid-Holland Prijs: Op aanvraag Contact: robindaveworship@outlook.com Foto: Foto: GODcentre Voorschoten Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1360 Naar site: 424 Vernieuwd: 26 februari 2021  

Discografie:

<-- Bekijk mijn Instagram en YouTube!

Of klik boven in dit rijtje op mijn website! ^

Dankjewel voor het bezoeken en het lezen!

Stuur mij gerust een berichtje via e-mail of connect mij via Instagram!