Delise

Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-/songwriter en folk. Liedjes schrijven is voor Delise een manier van verhalen vertellen. Hierbij is haar christelijk geloof een onmisbare inspiratiebron. De liedjes en verhalen deelt Delise graag, ook live!

Optedens zijn er in verschillende smaken: solo (Delise met gitaar en/of piano), met cello of met 'haar' complete(re) band. De afgelopen jaren heeft Delise veel ervaring met optredens in kerken, themadiensten en/of jeugddiensten, huiskamerconcerten, bruiloften, (bedrijfs-)feestjes en zaken zoals het laten schrijven van een uniek liedje op maat (zowel tekt als melodie). Kijk voor meer informatie of voor andere vragen op www.delise.nl.

Bio
Al op jonge leeftijd was Delise ‘fanatiek bezig’ met muziek maken. Toch besloot zij te kiezen voor een studie Rechten. Na deze studie leek een juridische carrière de aangewezen weg, maar mede door een burn-out in 2015 is het voor Delise in 2016 duidelijk geworden dat zij zich wil richten op muziek maken.

In 2018 bracht ze haar debuutalbum Bladzijde 1 uit, waarbij ze heeft samengewerkt met onder andere Henk Pool, Matthijn Buwalda en MaddoC (Damascus). Bladzijde 1 werd genomineerd voor verschillende Zilveren Duif Awards in 2019 en heeft aandacht gekregen op verschillende radiostations, waaronder 100% NL en NPO Radio 1 (onder andere door Frits Spits). In het najaar van 2019 verzorgde Delise het voorprogramma bij de ‘Niet van deze wereld-tour’ van Damascus.

Vanaf 2019 maakte Delise een start met nieuwe muziek in aanloop naar haar nieuwe cd 'Kleine dingen'. Haar komende EP combineert, meer nog dan haar debuutalbum Bladzijde 1, helder gezongen en verhalende popliedjes met haar geloof.

In het voorjaar van 2022 kwam er een nieuw album aan met 14 nummers en daarbij enkele leuke samenwerkingen! Het fysieke album bevat tevens en bonus live ep met 6 liedjes van Delise & band. Neem contact op voor informatie en kom alvast in de stemming om haar liedjes te beluisteren via de bekende kanalen of een van haar cd's.

Ps. Het is mogelijk dat Delise geheel kostenloos een optreden in de kerk en huiskamers kan komen geven. Vraag naar de voorwaarden via www.Delise.nl

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: Baarn Provincie: Utrecht Prijs: Op aanvraag Contact: Peter Foto: Memento Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 1905 Naar site: 967 Vernieuwd: 16 september 2022  

Discografie:

Om je heen (16-09-2022)
Goeie dag (05-08-2022)
Volbracht (18-03-2022)
Ik ken je - album (14 nummers) + live ep (6 nummers) (11-02-2022)
Ik ken je (14-01-2022)
Bij U is het goed - Delise & Lars Gerfen (09-06-2021)
Hoe mooi - Marjolein Keijzer & Delise (09-04-2021)
Storm op het meer (Rembrandt) (19-01-2021)
Wees niet bang (14-10-2020)
Dat doe je goed - Reyer Remix (24-09-2020)
Nu de trein vertrokken is... (24-07-2020)
Verbonden (29-05-2020)
Kleine dingen - ep cd (27-03-2020)
Overwinnen (20-03-2020)
Helden (14-02-2020)
Kleine dingen (10-01-2020)
Spreid je vleugels (11-10-2019) De Rechtstaat ft Delise
Stil val (26-04-2019)
Bladzijde 1 - ep cd (05-10-2018)
Schuil bij mij (05-10-2018)
Wat je doet (05-10-2018) Delise ft MaddoC
Dit jaar (05-10-2018)
Mis je mij? (05-10-2018)
Bladzijde 1 (05-10-2018)
Klein zusje (13-09-2018)
Dat doe je goed (20-07-2018)