Interkerkelijk koor Promising Voices

Interkerkelijk koor Promising Voices is in januari 1994 opgericht. Het koor, onder leiding van dirigent Leon van Veen, heeft ruim 60 enthousiaste leden. Bodegraven is sinds de oprichting de standplaats van Promising Voices. De leden komen veelal uit het Groene Hart, maar ook van daarbuiten. Het koor wordt ondersteund door geluidsman Remco Van Mastrigt en een een combo van 3 bandleden. Het combo bestaat uit Bjrn Hoogenes (piano), Sven Rozier (drums) en Eric Verschuur (basgitaar).

Leon van Veen (1976) is geboren in Emmeloord. Vanaf zijn vierde tot aan zn vijftiende jaar heeft Leon zich als autodidact orgel-en pianospelen aangeleerd. Pas toen het voornemen ontstond om naar het conservatorium te gaan, is hij op orgelles gegaan. Eerst bij de plaatselijke organiste in Benthuizen, maar al snel bij Ronald de Jong te Zoetermeer. Ruim twee jaar later werd hij toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar hij in 2000 zijn diploma heeft behaald.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Bodegraven Provincie: Zuid-Holland Prijs: 425,- Contact: Esther Kevelam-Verhorst Foto: Promising Voices Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 699 Naar site: 315 Vernieuwd: 05 november 2021  

Discografie:

- Dit Kind Immanuel
- Christus mijn Verlosser leeft
 

Concertagenda:

Zaterdag 18 december 2021
Bodegraven - 16:00 / 19:00 / 21:00 - Christmas makes everything new. Na een tijd waarin veel te weinig kon worden gezongen zijn we dankbaar dat we weer met elkaar samen kunnen komen om de komst van Jezus naar deze wereld te vieren. Kerst maakt alles nieuw! Waar we ook doorheen gegaan zijn in ons leven, wat het ons gekost heeft, wat gebroken is en verloren is gegaan, we mogen weten dat met Kerst alles nieuw is gemaakt door Hem! We mogen opnieuw beginnen, elke keer weer! Dat is Zijn belofte aan ons! Dit jaar organiseert Interkerkelijk koor Promising Voices voor de vijfentwintigste keer de Volkskerstzang in de Dorpskerk te Bodegraven. Vanwege dit jubileum worden de solos gezongen door Suzanne van der Velde, Arin Vink en Miranda de Vlieger. Er zijn op zaterdag 18 december drie uitvoeringen, om 16.00, 19.00 en om 21.00 uur. De zang wordt begeleid door vele muzikanten, onder leiding van dirigent Leon van Veen. Het repertoire is gevarieerd en veelzijdig, van klassiek tot uptempo, daarnaast is er ook traditionele samenzang. Hartelijk welkom op 18 december. Het wordt zeer zeker de moeite waard! Entree 7,50.(voor de uitvoering van 16.00 uur hanteren we een voor kinderen tot en met 12 jaar een entreeprijs van 5,00.)
» Meer info