Gospelkoor Elim

Over Elim ELIM Een plek om tot rust te komen...
Een plek waar God ons wilt bemoedigen en troosten...
Een plek om Zijn nabijheid te ervaren, om toegerust te worden...
Om dan samen met Hem weer op weg te gaan…

Algemene informatie:
Gospelkoor Elim Gospelkoor Elim bestaat uit een enthousiaste groep mensen met één grote passie, namelijk de gekregen talenten inzetten om muziek te maken tot eer en glorie van God!

Met dit hoofddoel voor ogen repeteren wij elke dinsdag van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Ontmoetingskerk te Bergambacht. Dit om tijdens optredens en concerten onze boodschap vol passie, uitstraling en kwaliteit te kunnen geven. Elim heeft in de afgelopen jaren vele mooie concerten mogen geven. Onder andere ook 4 keer met de bekende gospelartiesten Reni & Elisa Krijgsman, in 2015 2 concerten met Kees Kraayenoord en in 2016 en 2017 met Elise Mannah en in 2019 met Martin Brand! In het jaar 2022 staan weer twee mooie concerten voor de deur. Wilt u dit enthousiasme ook ervaren tijdens een kerkdienst of andere gelegenheid? Neem dan contact op met het koor en vraag hier naar de mogelijkheden.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Bergambacht Provincie: Zuid-Holland Prijs: In overleg Contact: Ellen Lamberink Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 538 Naar site: 181 Vernieuwd: 16 september 2021  

Concertagenda:

Zaterdag 27 november 2021
Capelle aan de IJssel - 14.30 uur - Gezellige Zang middag in het woonzorg complex.
» Meer info
  Zondag 19 december 2021
Bergambacht - 19.30 u - In de Ontmoetingskerk te Bergambacht geef Gospelkoor Elim een fantastische Sing-In. Met medewerking van pianist Bas Gangkema en Drummer Jaron Meewis o.l.v. onze dirigent Dennis de Bruijn
» Meer info
  Zondag 20 februari 2022
Lekkerkerk - 18.30 uur - Sunday night hour commissie en gospelkoor Elim verzorgen de indrukwekkende avonddienst in de Grote Kerk.
» Meer info
  Zaterdag 11 juni 2022
Ontmoetingskerk te Bergambacht - 16.00 uur en om 20.00 uur - Gospelkoor Elim geef twee concerten op deze dag. Er komen bekende Bandleden die ons gaan begeleiden onder het gezag van onze enthousiaste dirigent Dennis de Bruijn. Het wordt weer een mooie, indrukwekkend, fantastisch concert met een mooi thema als rode draad. Verdere bijzonderheden volgen.
» Meer info