Gospelkoor Rejoice

Rejoice is een ca 35 leden tellend koor uit Zuidhorn (Groningen) dat sinds augustus 1993 bestaat en het staat onder leiding van Willem de Wit. Rejoice wordt begeleid door een combo, bestaande uit 8 enthousiaste amateur-musici, die met elkaar de muzikale ondersteuning van Rejoice voor hun rekening nemen.

Binnen het koor is in 1999 een kleiner koor van 15 personen gevormd om zodoende een gevarieerd concert te kunnen geven. Deze groep zingt a-capella stukken. Wij proberen per jaar zo'n 5 a 6 keer op te treden, hetzij door zelf een concert te organiseren, hetzij door medewerking te verlenen aan concerten van anderen of welkomstdiensten. We beschikken over een eigen geluidsinstallatie. De kerk waar wij in repeteren en waarin wij onze eigen concerten geven biedt plaats aan ongeveer 900 bezoekers en wordt ook vaak gebruikt door andere koren/muziekverenigingen e.d.
Wil je eens een keer met ons een concert geven of ons uitnodigen, neem dan contact met ons op.
Wij zijn een koor dat in is voor een breed scala aan activiteiten.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Zuidhorn Provincie: Groningen Contact: Jolanda Boonstra Foto: Foto: Rejoice Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5678 Naar site: 1643 Vernieuwd: 26 maart 2009