Rob Favier

Wanneer je naar een optreden van Rob Favier bent geweest, dan weet je dat hij een geheel eigen manier van optreden heeft. Het is een mengeling van liedjes en verhalen, met een flinke dosis humor én kwetsbaarheid. Rob zingt en vertelt over het zoeken naar datgene wat echt waardevol is, vanuit het Grote Nieuws van God. Wat kunnen we daarmee in ons dagelijks leven en hoe vinden we als gelovig mens een plaatsje in de huidige maatschappij?

Favier komt op veel verschillende gelegenheden en zingt voor allerlei soorten mensen: van kleine bijeenkomsten tot grote congressen, van kerkdiensten tot politieke debatten. Zijn publiek beschrijft Robs uitsluitend Nederlandse teksten als “zeer sterk”. Zijn muziek is erg gevarieerd: van pop tot luisterliedjes, cabaret of iets er tussenin. Rob gaf met zijn band ook een aantal concerten in India, waar hij onder andere optrad voor de allerarmsten. Een aantal van zijn liedjes is ook in het Engels vertaald!

‘Hoe vinden we als gelovig mens een plaatsje in de huidige maatschappij?’

Rob is een veelzijdig artiest: hij zingt, (s)preekt, entertaint, schrijft en dicht. Hij is op jonge leeftijd al begonnen met muziek en trok als achttienjarige door Europa met een fulltime band. Hierna rondde hij met succes een studie theologie af. Inmiddels is Rob al vele jaren actief als christelijk artiest en is hij niet meer weg te denken van het podium. In 2019 is Robs nieuwste album verschenen: "Niet Vanzelfsprekend" Hij heeft nog zes Cd’s gemaakt, drie boeken geschreven en er is een songbook met 21 liedjes van zijn hand uitgegeven. Op dit moment maakt hij vooral singles.

Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Zo heeft hij o.a. geschreven voor verschillende omroepen en heeft hij diverse liederen uit het Engels vertaald. Ook schrijft hij regelmatig voor andere artiesten. Tevens heeft hij enige koorliederen gemaakt. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio. Ook heeft hij al zeven keer de Christelijke Oudejaarsconference verzorgd, waarvan een aantal is uitgezonden door tv-zender Family7. Hiervan zijn ook dvd’s verschenen. Ook dit jaar mag Rob de oudejaarsconference weer verzorgen!

Wie zelf teksten of liedjes schrijft en geďnteresseerd is in een positief-kritische beoordeling, kan contact opnemen met Rob. Met zijn grote ervaring kan hij wellicht adviezen geven waardoor het nog beter wordt!
Voor boekingen en overige informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen. Er kan dan nauwkeurig overlegd worden wat de wensen zijn, zodat u het programma kunt krijgen dat u zoekt. Geluids- en eventueel lichtapparatuur wordt meegebracht, dus u hoeft alleen maar te zorgen voor een lekker kopje koffie!


Muziek met 'n Glimlach
Reigerstraat 29
2964 CS Groot-Ammers
tel. 0184 662642

Gegevens:

Categorie: Solist Genre: Nederlandstalig Plaats: GROOT AMMERS Provincie: Zuid-Holland Prijs: in overleg Contact: Rob Favier Foto: rechtenvrij Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 21214 Naar site: 2670 Vernieuwd: 08 september 2022  

Discografie:

- 2021 single De Tijd
- 2021 boek Het Leven is Besmettelijk
- 2019 Niet Vanzelfsprekend
- 2013 Zo Groen als Gras
- 2005 Spelen met Vuur
- 2000 Cirkels
- 1995 Met andere Woorden (heruitgave 2009)
- 1992 Met een Glimlach
- 1988 Een Roos op de Weg (Jubileumuitgave 2003)