Messengers of Joy

Het koor Messengers is opgericht op 29 september 1989 en heeft een aanzienlijk repertoire van ruim 120 liederen opgebouwd van oude en nieuwe gospels, negrospirituals, praise-liederen en christelijke musicals. Het Veldhovense koor Messengers of Joy bestaat uit 20 enthousiast en geļnspireerd zingende leden.
Het koor presenteert liederen en musicals met een boodschap die gericht is op mensen van deze tijd. In de meeste gevallen worden alle teksten van de te zingen werken met vertaling in een overzicht opgenomen zodat bezoekers de aanstekende muziek kunnen meezingen of meelezen.

Het gospelkoor brengt werken variėrend van gedragen a capella uitvoeringen tot vrolijke samenzang. 'Messengers of Joy' zingt regelmatig tijdens diensten in de H. Jozefkerk te Veldhoven, verzorgt huwelijksdiensten of speciale missen. Het koor geeft concerten zowel op uitnodiging als op eigen initiatief en heeft de afgelopen jaren twee musicals uitgevoerd.

Gospelmuziek staat in onze ogen voor christelijkheid; het open en klaar willen staat voor elkaar, eensgezindheid. Deze boodschap willen we door middel van muziek en samenzang overbrengen naar iedereen met welk geloof of overtuiging dan ook.

We willen deze boodschap naar velen maar ook met velen overdragen. Het koor kan zeker nieuwe leden gebruiken; leden voor het combo zowel als zangers en zangeressen.
Wie interesse heeft, kan dit aangeven bij een van de bestuursleden en is tevens van harte uitgenodigd op de repetitieavonden, elke dinsdagavond in de H. Jozefkerk aan de Lange Kruisweg 7 te Veldhoven.

Per 1 september 2010 zijn wij opzoek naar een nieuwe dirigent. Voor meer info: stuur een berichtje of surf naar messengersofjoy.dse.nl

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Veldhoven Provincie: Noord-Brabant Prijs: € 250,= Contact: Kitty Tholen Foto: Foto: Messengers of Joy Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6787 Naar site: 1269 Vernieuwd: 30 november 2013