Gospelkoor Rejoice

Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral één gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Rejoice staat onder leiding van dirigent/pianist Leon van Veen. In de afgelopen 35 jaar is Rejoice uitgegroeid tot een koor met een eigen geluid en een goede reputatie in de regio en daarbuiten.
Rejoice treedt regelmatig op in kerkdiensten, geeft concerten en gaat zo nu en dan op tournee in binnen- en buitenland om haar muziek zo wijd mogelijk te verspreiden.

Het koor wordt begeleid door een eigen band, bestaande uit drums, basgitaar, toetsen en nu en dan enkele percussie-instrumenten. Het repertoire bestaat uit een ruime mix van black gospel, ballads, snelle rock nummers en traditionals.
Alle teksten zijn Engelstalig. Bij optredens geven wij daarom, indien gewenst, een korte toelichting op de inhoud van de muziek.Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Blackgospel Plaats: Vleuten - De Meern Provincie: Utrecht Prijs: Vanaf 250 Eu Contact: Trix Landman Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 7565 Naar site: 1661 Vernieuwd: 17 november 2018  

Discografie:

- Get Gospeled (1996)
- We will love Him (1997)
- Reach Out (2001)