Gospelgroep Reveil

Gospelgroep Reveil uit 's-Gravenzande (gemeente Westland) probeert sinds 1992 door middel van zang en muziek op enthousiaste wijze het geloof uit te dragen. De naam “Reveil” betekent opwekking. Ons doel is op inspirerende wijze het woord van God te brengen.

Reveil bestaat uit 3 zangers, 8 zangeressen en 4 comboleden en een 2-tal geluidsmannen.
Het repertoire van Reveil is zeer gevarieerd en bestaat uit voornamelijk Nederlandstalige liederen, die wij meerstemmig zingen. Hierbij worden allerlei stijlen en genres gebruikt.
Om contact met de mensen, voor wie wij optreden, te hebben, zingen wij zonder bladmuziek.

Voor themadiensten maken wij in overleg een programma op maat. De samenzang kan ook begeleid worden. Voor bijzondere omstandigheden zijn ze bereid om bijvoorbeeld bij een bepaald thema ook geschikte liederen te kiezen of speciaal een nieuw lied in te studeren. Ook hebben we een dienstvullend programma (ong. 75 min) met als thema "Pak van mijn hart", met o. a. dans, mime en samenzang. Meer informatie kunt u via de site opvragen.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Nederlandstalig Plaats: s-Gravenzande Provincie: Zuid-Holland Contact: Annette Gagestein Foto: Studio Brenstijl Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5765 Naar site: 1623 Vernieuwd: 27 oktober 2021