The Choir Company

Wat begon als een enthousiaste club muzikanten en zangers die samen een aantal kerstconcerten gaven, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een project waarin zangers en zangeressen uit heel Nederland elkaar ontmoeten en samen The Choir Company vormen.

Na de vele enthousiaste reacties op de 'Wij zijn Onderweg'-cd en concerten, twee keer een tournee in Indonesië en het 'Christmas Time' project waarin onze cd-wenskaart als muzikale groet veel mensen mocht uitdagen met de ware betekenis van kerst, kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven. Zo hebben we inmiddels een groot en prachtig project "Laat Uw Grootheid Zien" gehad, waarin God werkelijk Zijn Grootheid heeft laten zien aan alle deelnemers.
En één van de laatste grote projecten was het project waarvoor de voor velen bekende amerikaanse zanger en componist Mark Condon naar Nederland is gekomen. Samen met hem hebben de verschillende koren van The Choir Company 4 schitterende concerten gegeven door Nederland.

The Choir Company is nog steeds volop in beweging want naast deze projecten, zijn we al geruime tijd geleden gestart met het 'Rotterdam Celebration Choir', is er een spetterende kinder-CD gemaakt met allemaal gloednieuwe nederlandstalige kinderliedjes en zijn we in Alphen a/d Rijn gestart met The Choir Company Workshop Station; een Christelijke school voor zang, dans, muziek en drama.

Toch mag elk volgend project geen vanzelfsprekendheid zijn en willen we vasthouden aan een aantal belangrijke doelen:
- Het Evangelie (zoveel mogelijk) in het Nederlands laten klinken.
- Koren in Nederland voorzien van nieuw Nederlandstalig repertoire.
- Mensen met verschillende kerkelijke achtergronden samen brengen.
- Deelnemers en publiek uitdagen en bemoedigen in hun geloof.
- Deelnemers en publiek uitdagen daadwerkelijk iets te betekenen voor anderen.

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Alphen a/d Rijn Provincie: Zuid-Holland Prijs: In overleg e Contact: Danielle Schaap Foto: Foto: The Choir Company Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5710 Naar site: 1269 Vernieuwd: 09 december 2004  

Discografie:

- Wij zijn onderweg
- Laat Uw grootheid zien
- Tijd voor Aktie: Choir Company Junior
- DVD / Live-CD Mark Condon-project in het WTC-gebouw