Young Spirit Ulrum

Gospelgroep Young Spirit uit Ulrum (Noord-Groningen) is een enthousiaste groep “jonge” mensen die gehoor wil geven aan de opdracht om mensen over Jezus te vertellen (Mattheüs 28:18-20 en Handelingen 1:8) op een manier die iedereen, jong en oud, aanspreekt. Young Spirit probeert dit al meer dan 35 jaar op deze manier te doen.

De groep bestaat momenteel uit ongeveer 25 zangers en zangeressen en een begeleidingsband. De leeftijd in de groep varieert van 15 tot 60 jaar. Een bijzondere samenstelling die al iets aangeeft van de ‘Young Spirit’ in de groep.

Onze sound kan het beste omschreven worden als eerlijke, goed in het gehoor liggende muziek met een duidelijke boodschap; aanstekelijke rockmummers, stevige praisemuziek en ook rustige ballads.

Young Spirit werkt al meer dan 35 jaar mee aan sing-ins, kerkdiensten en festivals.
Ook worden we gevraagd voor avondvullende programma’s (concerten).

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Ulrum Provincie: Groningen Prijs: zie website Contact: Gospelgroep Young Spirit Foto: copyright Young Spirit Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 21550 Naar site: 1891 Vernieuwd: 05 november 2021  

Discografie:

2014 You are welcome
2013 Glorious Noel (kerstcd)
2008 Vitamin J
2002 Feel the Spirit (live)
1999 Sing out
1994 Young Spirit