Acappellagroep Double-G

DOUBLE G

Binnenkort gaat onze nieuwe website live !! Op de site natuurlijk veel aandacht voor de presentatie van onze nieuwe CD op zaterdag 21 april 2007.

Volg slechts het geluid. De tonen smelten samen en vormen een scala aan muziekinstrumenten. Maar muziekinstrumenten blijven juist achterwege. Muziek met een boodschap, rasechte gospel, zonder clichématige bijsmaak. Klanken die slechts worden voortgebracht door het menselijk stemgeluid. DOUBLE G oftewel Gave Gods is de Alphense acapellagroep die met een zevenhoofdige bezetting een bijzondere vorm van muzikaliteit weet neer te zetten.

Wonderlijk? Marco Demmendaal, Joan Grandia, Ruben Blijd, Ivan Langerak, Martin Talane, René Vonk en Kees van Tilburg vormen samen DOUBLE G..........

Over muziek als evangelisatiemiddel zijn alle leden van de groep het eens: makkelijk(er) en effectief. “Zingen is makkelijker dan praten” zegt Marco. En over de motivatie vertelt Martin : Van God heb je muziek gekregen en Hij is het voor wie je het doet!” Volgens Ivan : “Acapella is “gaaf” en de groep klikt, gewoon een groep vrienden. En de muziek is toegankelijk en aantrekkelijk voor alle leeftijden!”

Luister en oordeel zelf!Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Pop Plaats: Alphen aan den Rijn Provincie: Zuid-Holland Contact: Rene Foto: Double-G Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 6188 Naar site: 1528 Vernieuwd: 22 april 2020  

Discografie:

At Your Mercy
Mini CD kerst
21-04-07 presentatie van de nieuwe CD To My Home