Jongerenkoor Needed

Jongerenkoor Needed uit Maarssen is opgericht in mei 1974. Het koor bestaat anno 2014 uit 15 enthousiaste leden in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. De leden komen niet alleen uit Maarssen, maar ook uit De Meern, Breukelen, Mijdrecht, Nieuwegein en zelfs uit Culemborg!

Sinds juni 2001 staat het koor o.l.v. de enthousiaste Rob van Dijk. Veel nieuwe nummers en enorm veel zangplezier zijn de kenmerken van de laatste jaren. En veel verrassende optredens:

opname EO-programma ‘Nederland Zingt’
optreden in het Concertgebouw ter ere van Rob 60 jaar!
een concert georganiseerd met de vijf koren van Rob
een geweldig 30-jarig jubileumconcert gegeven m.m.v. Selma van Dijk
een kerstconcert met Thijs van Leer
én een kerstconcert met Remko Harms (van LA the Voices)
een uniek concert georganiseerd met The Young Krakow Philharmonic

Het repertoire van Needed is veelzijdig. Gospel, a-capella, ballad, jazz of lekker swingend, kortom vele muziekstijlen zijn in ons repertoire te vinden. Wij proberen met onze muziek mensen te bereiken en zo het evangelie te verkondigen. Dit doen wij door onze medewerking te verlenen aan (jeugd)kerkdiensten. Hiermee zijn wij actief tot ver buiten Utrecht. Met onze liederen, uitstraling en zang proberen wij een extra dimensie aan diensten te geven.

We repeteren elke donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de Open Hof (Hofzolder), Kerkweg 60, Maarssen, www.openhofmaarssen.nl

Gegevens:

Categorie: Koor Genre: Worship / Praise Plaats: Maarssen Provincie: Utrecht Contact: Margot de Vries Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 5910 Naar site: 1387 Vernieuwd: 13 februari 2016  

Discografie:

Message for Life
It is good to give thanks to the Lord
Thank you for the Music