Gospelgroep Living Water

Living Water is een gospelgroep met enthousiaste leden. De groep is in de laatste jaren onder leiding van dirigent Jan Bode sterk gegroeid.
Een nieuwe uitdaging kwam in januari 2012 op het pad van het bestuur, Jan Bode en Living Water hebben in 2012 besloten om afscheid van elkaar te nemen na afloop van de uitvoering van het oratorium; "Experiencing God , The musical”. Na deze bekendmaking werd er gestart met een zoektocht naar een nieuwe dirigent.

Er werd contact gelegd met Barbara Kuipers. Na een paar goede gesprekken waaruit bleek dat de liefde voor God en onze Vader, voor Barbara en Living Water centraal staat, kwam er een proefrepetitie. Enkele maanden later werd het contract ondertekend.
In 2014 is door ziekte een andere dirigente aangetrokken. Dit is de altijd positief ingestelde Ingrid de Goeij. Ingrid is woonachtig in Zwolle samen met haar man Wouter.
Vanaf zomer 2014 is zij onze dirigente en heeft zij het koor Living Water begeleidt naar de nieuwe kerst-cd, die in augustus/september 2015 opgenomen werd en in november werd gepresenteerd. Vanwege persoonlijke omstandigheden zal Ingrid ons koor gaan verlaten per 1 januari 2017.

Inmiddels heeft Living Water een nieuwe dirigente gevonden die ons in ieder geval de komende 2 jaar zal dirigeren. Zij heet Jenneke Zweers en is eveneens afkomstig uit Zwolle. Haar muzikale achtergrond en de enorme drive die ze heeft, zal ons koor weer naar nieuwe hoogtepunten brengen.

Living Water zingt met professioneel opgenomen orkestbanden - bij gelegenheid met een band - en heeft een breed repertoire met unieke nummers.

klik hier voor de muziek

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: GENEMUIDEN Provincie: Overijssel Prijs: € 225,00 Contact: Roelien van Triest Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 13823 Naar site: 1647 Vernieuwd: 29 september 2018  

Discografie:

- zijn Naam zal zijn (kerst cd 2015)
- Coming Home (2011)
- Tell the world (2006)
- Uniek (2000)
- De Bron (1997)
 

Concertagenda:

Zaterdag 17 november 2018
Genemuiden - 20.00 uur - Gezamenlijk concert met mannenkoor Asaf uit Dedemsvaart. Dit concert vindt plaats in de Gereformeerde Kerk, Jan van Arkelstraat 18b, Genemuiden.
  Zaterdag 15 december 2018
Oudleusen - Ca. 17.00 uur - In Oudleusen wordt op zaterdag 15 december “Kerst rondum de Kaerke” georganiseerd. In de kerk zijn optredens van diverse koren. Ook Living Water is hier aanwezig om een optreden te verzorgen.
  Vrijdag 05 april 2019
Dedemsvaart - 20.00 uur - Gezamenlijk concert met mannenkoor Asaf