Joy for People Gospel Choir

Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een uitgebreide band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en bij gelegenheid uit gebreid met een blazerssectie), kan Joy for People grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundigelicht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'

De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof.

Joy for People Gospel Choir is een veelzijdig koor. Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor (kerk)diensten, themadiensten, concerten en meer. Een greep uit onze activiteiten:

- meewerken aan kerk- en bijzondere diensten
- organiseren concerten, samen met andere koren/solisten
- bijdrage leveren aan radio- en televisieopnames
- graag geziene gast op festivals
- ieder jaar een nieuw, avondvullend kerstprogramma
- verzorgen avondvullende concerten in binnen- en buitenland

Naast reguliere concerten en kerstconcerten kunt u Joy for People Gospel Choir dus ook vragen voor de invulling van een complete kerkdienst of themaconcert. Joy for People verzorgt inhoud en het thema en omlijst dit met gepaste muziek en groot enthousiasme van de koorleden. Zoek je een inspirerende invulling voor de dienst in jouw kerk? Twijfel niet, en informeer eens bij ons management.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Dokkum Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Contact: Anneke Pander Foto: Pier Meindertsma Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 55044 Naar site: 3302 Vernieuwd: 08 november 2021  

Discografie:

1972-1985 diverse LP's
1986 Open up the Window
1989 Selection
1991 He's still the Same
1995 Wings
1996 CD-single Hallelujah Song/Joy to the World
1997 Out of the Dark
2005 Bound Together *
2006 A Beautiful Promise (kerst CD)
2010 The Greatest Gift (kerst CD)*
2012 LIVE (DVD) *
2015 A Christmas Celebration (kerst EP/CD) *

* nog verkrijgbaar bij onze concerten