Joy for People Gospel Choir

NIEUWS:

'Een wereld van verschil'

Jaarlijks verzorgt Joy for People Gospel Choir een kerstconcertenreeks.
Dit jaar heeft het programma de titel ‘Een wereld van verschil’ gekregen. In deze reeks concerten wil Joy for People stilstaan bij de vraag in wat voor wereld we eigenlijk leven.
Een wereld waarin het soms lijkt, dat wij als mensen niet meer aan elkaar denken maar onszelf vooropstellen. Hoe gaan wij met onze aarde om? Een aarde die ons gegeven is en waar wij liefdevol mee om zouden moeten gaan. Wat voor rol hebben wij daarin en wat heeft de geboorte van ons levend voorbeeld “Jezus” hiermee te maken? Heeft Jezus ons niet voorgedaan hoe wij moeten leven? En waarom maken wij er dan zo’n puinhoop van? Twijfelt u nooit eens aan het verhaal van de kerst? Waar is God als we hem nodig hebben? Toch geeft de geboorte van Jezus ons hoop. Hoop voor de toekomst voor ons en de wereld. Maar dat wil niet zeggen dat wij achterover kunnen gaan leunen. Wij kunnen wel degelijk een verschil maken. Een wereld van verschil. Het kindje in de kribbe maakt het verschil.

Tijdens de kerstconcerten in 2017 werd er gecollecteerd voor de Masai-gemeenschap in Kiserian, Kenia. Zij hebben hierdoor een grote moestuin aan kunnen leggen, inclusief een waterput en pomp, zonnepanelen en irrigatiesysteem. De opbrengst hiervan is prachtig!
Er is dit jaar opnieuw de keuze gemaakt om deze gemeenschap opnieuw te ondersteunen. De opbrengst van de collectes zal worden gebruikt voor uitbreiding van het aantal zonnepanelen, opslagcapaciteit voor elektriciteit en nachtverlichting voor de veiligheid.
Op particulier initiatief van Chris Jacobse en Harmanna Groothof uit Dokkum wordt op deze manier geprobeerd de Masai-gemeenschap te voorzien in de verbouw van gezond voedsel, het vergroten van de eigenwaarde en meer zelfstandigheid.

Joy for People presenteert het kerstprogramma 'Een wereld van verschil' in de volgende plaatsen:
Zondag 16 december in Stiens,
Zaterdag 22 december in Grootegast EN Dokkum.

Een jarenlange traditie wordt doorbroken door niet langer op eerste kerstdag een concert te geven in thuishaven Dokkum, maar in het weekend voor kerst.
Tevens zal Joy for People haar medewerking verlenen aan een korencarrousel tijden de kerstfair in Dickensstijl op vrijdag 14 december in Dokkum en aan de kerstnachtdienst in de Schaapskooi in het Hijkerveld, aanvang 21.30u.
Kijk voor meer informatie en toegangsprijzen op www.joyforpeople.nl.

_______________________________________

'Be Inspired. The best story ever told.'

Speciaal voor het lustrumjaar 2017 is in eigen beheer het programma ‘Be Inspired! The best story ever told’ ontwikkeld. Dit originele programma voert de toeschouwer langs vele belangrijke gebeurtenissen uit het leven van Jezus.

Opmerkingen als: 'In één woord geweldig', 'zeer onder de indruk' en 'kippenvel, wat indrukwekkend' kwamen uit de monden van het enthousiaste publiek dat bij de eerste twee uitvoeringen aanwezig was.

Mocht u/je interesse hebben om dit prachtige themaconcert naar uw kerk of evenement te halen, neem dan contact op met ons management. Contactinfo vind u helemaal onderaan onze website.

Wees er snel bij want we hebben nog maar een paar gaatjes in onze agenda!

Graag tot ziens!!
________________________________________________
Themadienst 'Is God online?'
Na het succes van de themadienst 'Neem de tijd' presenteert Joy for People een nieuwe themadienst. De titel van deze dienst is 'Is God online?'.
Facebook, WhatsApp, Instagram; de wereld van nu staat bol van de sociale media. We zijn constant 'online'. Deze middelen zouden onze communicatie moeten verdiepen maar is dit wel zo? En waar is God in deze digitale wereld? Waar is God in een wereld die beheerst wordt door verschillen? Is God online?

Joy for People zoekt met jou in de themadienst naar antwoorden op deze vragen. Een zoektocht met een kleurrijk karakter, net als de groep zelf. En net zo divers als jouw leefwereld. De dienst is een eigentijds programma met interactieve elementen en wordt volledig verzorgd door de groep. Muziek op hoog niveau aangevuld met het juiste licht en geluid zorgen er voor dat de themadienst een afgerond geheel is.

______________________________________________________

OVER JOY FOR PEOPLE GOSPEL CHOIR:
Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al ruim 45 jaar wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie in zowel binnen- als buitenland, die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een professionele band (piano, synthesizer, bas, gitaar, drums en een blazerssectie), kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'.

De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof.

Wilt u/ wil je Joy for People eens 'Live' komen beluisteren? Kom dan naar een van de optredens die u vindt in de concertagenda hiernaast.

Meer info? Kijk eens op onze site of mail ons.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Dokkum Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Contact: Anneke Pander (Management) Foto: ©JfPGC Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 50992 Naar site: 2038 Vernieuwd: 16 november 2018  

Discografie:

1972-1985 diverse LP's
1986 Open up the Window
1989 Selection
1991 He's still the Same
1995 Wings
1996 CD-single
Hallelujah Song/Joy to the World
1997 Out of the Dark
2005 Bound Together *
2006 A Beautiful Promise (kerst CD)
2010 The Greatest Gift (kerst CD)*
2012 LIVE (DVD) *
2015 A Christmas Celebration (kerst EP/CD) *

* nog verkrijgbaar bij onze concerten
 

Concertagenda:

Zaterdag 22 december 2018
Dokkum - 20.00u - Kerstconcert 'Een wereld van verschil' De Fontein, Op de Keppels 3, Dokkum Aanvang 20.00 uur Entree €7,50 (t/m 12 jaar € 5,00) te reserveren via www.joyforpeople.nl
» Meer info
  Zaterdag 22 december 2018
Grootegast - 14.00u - Kerstconcert 'Een wereld van verschil' op het Marktplein te Grootegast, in het kader van het Vaarwel Grootegast Winterfestival. Aanvang 14.00u Entree vrij
» Meer info
  Maandag 24 december 2018
Hijken - 21.30u - Joy for People verleent haar medewerking aan de kerstnachtdienst van PG Beilen-Hijken-Hooghalen. Locatie: Schaapskooi in het Hijkerveld. Aanvang 21.30u
» Meer info