Gospelformatie JOY!

Deze swingende gospelformatie heeft met hun jarenlange ervaring al heel erg veel van zich laten horen, vooral in het Nederlandse trouwcircuit. Een groep zonder pretenties maar die haar sporen duidelijk verdiend heeft. Lees de vele reacties in hun gastenboek op de website.

Hun kracht zit hem in het beleven en in hun enthousiasme waarmee zij de songs vertolken. De harmonieuze samenzang wordt gedreven en gesteund door de juiste feeling van hun pianist, waardoor het geheel de sound krijgt zoals het in gospel hoort. Afwisselend zingen zij ook met hun eigen begeleidingstracks.

In de traditionele choir-robes waarin zij optreden vormen zij een mooi geheel en voegen zij een meerwaarde toe aan uw foto's. De basisgroep bestaat uit 4 zangers en geluidsman/pianist en kan worden uitgebreid tot 10. De leden hebben een allemaal een muziekopleiding aan het conservatorium genoten, danwel een respectabele dosis podiumervaring.

Zij staan dan ook voor professionaliteit. Hun samenzang is bijzonder harmonieus. De groep wordt warm aanbevolen voor het opluisteren van recepties, diners, bruidsdiensten,kerkdiensten, privéfeesten, evenementen, festivals etc. etc. Met "Oh Happy Day" of "Joyful, Joyful" als afsluiter zetten zij de zaal op z'n kop!

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: OOSTERHOUT Provincie: Noord-Brabant Prijs: op aanvraag Contact: R. Zange Foto: A.V. Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 16866 Naar site: 1931 Vernieuwd: 27 oktober 2021