Gospelkoor Onze Opdracht

Graag stelt gospelkoor 'Onze Opdracht' uit Dwingeloo zich aan u voor. Ruim 30 enthousiaste leden die op een moderne manier, door zang en muziek, mensen willen raken met Gods woorden.

We zingen gevarieerde liederen, begeleid door een combo van piano, dwarsfluit, keyboard en drums, waarbij bewust gekozen is om de liederen in het Nederlands te zingen. De vele warme reacties van mensen de hierdoor geraakt zijn, stimuleren ons om op deze manier de boodschap van het evangelie door te geven.

Vanaf 1998 doen we meer dan zingen alleen. Diverse dienstvullende programma’s, waaronder eigen musicals, zijn er gemaakt en uitgevoerd. Bij het hoofdstuk musicals krijgt u een kleine impressie. (Zie onze website)
Momenteel zijn we druk bezig met het instuderen van onze nieuwste musical 'Spoor van Liefde'. Hierin komt onze levensweg in beeld en het Spoor dat we gaan.

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Nederlandstalig Plaats: Dwingeloo Provincie: Drenthe Prijs: €200/€450 Contact: Alien Eggink Foto: Jannes Klaassen Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 11358 Naar site: 2924 Vernieuwd: 27 november 2023