Gospelkoor Response

Response is een enthousiast gospelkoor uit Zwolle. We bestaan sinds 1990 en hebben ongeveer twintig leden van diverse leeftijden. Regelmatig werken we mee aan kerk- of trouwdiensten, zingen we tijdens een kerstmarkt of we organiseren zelf een concert. Bij dit alles staan we onder leiding van onze dirigent, Bert Bootsma en pianiste Judith Koedoot.

We zijn een groep mensen die het geweldig vindt om samen te zingen. Maar dat is niet het enige. Response betekent ‘weerklank’ en geeft aan waar we met ons koor ‘voor staan’: de grote liefde van God die weerklank gevonden heeft in onze harten. Daarvan willen we zingen en zo uiting geven aan onze dankbaarheid voor de verlossing door Jezus Christus. Een zinnetje uit één van onze huidige nummers geeft het goed weer: ‘This is how it feels to be free, this is what it means to know that I am forgiven!’ Deze boodschap willen we doorgeven.

Als Response vinden wij het belangrijk dat de boodschap die we brengen overkomt. ‘Weten wat je zingt’ geeft echte beleving en we besteden dan ook veel aandacht aan de inhoud van teksten. Zingen voor publiek motiveert ons altijd om dit ook uit te stralen. We gaan voor kwaliteit, al is er ook tijd voor ontspanning en gezelligheid. Trefwoorden zijn verder: goede klankvorming, uitstraling en dynamiek. Tijdens de repetities zijn we hier veel mee bezig. Ook hebben we de afgelopen jaren een aantal coachingsavonden gehad om hierin nog verder te komen!

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Worship / Praise Plaats: Zwolle Provincie: Overijssel Prijs: vanaf € 250, Contact: Ingrid van den Berg Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 11400 Naar site: 1680 Vernieuwd: 29 oktober 2021  

Discografie:

- Celebrate