The Joysingers

Nieuwe Themadienst "Wie ben je"

We zijn regelmatig op zoek naar ons zelf, naar wie we zijn en wat ons drijft. We zijn bezig met onze zorgen van alledag, hoe we er uit zien en wat we allemaal nog moeten; ze leiden ons af van alles wat in het leven echt waarde heeft.
Hoe kijkt God naar ons? Voor een antwoord op die vragen moeten we in Zijn spiegel kijken. We vragen God om ons te herinneren aan wie we in Zijn ogen zijn.

Meer weten? bel 058-2560519 of mail ons!

The Joysingers"
Op 20 maart 1980 werd in Oentsjerk de gospelgroep " The Joysingers" opgericht, met als doel om d.m.v. zang en muziek de inhoud van de Bijbel uit te dragen. De groep bestond in 1980 uit 30 leden, helaas ging in de loop der jaren het ledental naar beneden, tot er nog een groepje van 11 leden overbleef.

Maar nu 31 jaar later staat er een zeer enthousiaste groep die zo'n 35 leden telt. De groep staat sinds augustus 2013 o.l.v. Ridzert Beetstra.

The Joysingers hebben zich de afgelopen periode bezig gehouden met allerlei muzikale activiteiten zoals: jeugd en evangelisatie diensten, tentdiensten,Themadiensten, concerten etc.
Het repertoire is zowel Engels als Nederlandstalig.

Kom gerust eens langs op een repetitieavond!! We repeteren achter de Ontmoetingskerk aan de rengersweg 15 te Oentsjerk op woensdagavond en beginnen om 19.45, je bent van harte welkom!!

Tot ziens!


Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Oentsjerk Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Contact: Pietsje de Vries 058-2560519 pietsjedevries@hotmail.com Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 10647 Naar site: 1558 Vernieuwd: 31 augustus 2015