The Joysingers

Kom sa asto bist "Kom zoals je bent" is een uitnodiging of in deze tijd een tweet. Een tweet die je krijgt als volger. Ben je nog geen volger, dan kun je dat nu worden.

Echte vreugde is alleen bij God te vinden en gaat boven omstandigheden uit. Het betekent niet dat wij Joysingers altijd blij zijn, ook wij kennen in ons persoonlijk leven soms moeilijkheden, maar wij weten ook dat er bij God altijd hoop is en dat Hij altijd bij ons is. Dat geeft rust en vertrouwen en maakt dat je vaak ook kunt zingen als het moeilijk is. Zingen maakt blij!

Van die vreugde van God willen wij zingen en vertellen. Het is ons doel om mensen te bewegen voor God! Misschien wil je alleen maar meetikken met de drums op de maat van de muziek als je ons hoort en ziet. Misschien wil je ook wel meezingen of dansen. Het mag allemaal.

Misschien spreken de teksten je aan en word je nieuwsgierig. We hopen dat je ertoe aangezet wordt om God te zoeken en meer over het evangelie te weten komt. Het kan ook zijn dat je uitgenodigd wordt om iets te gaan betekenen in het koninkrijk van God. Je mag met je eigen talenten in beweging komen voor God en de mensen om je heen.

Contact: Pietsje de Vries 058-2560519
mail: pietsjedevries@hotmail.com

Gegevens:

Categorie: Gospelgroep Genre: Blackgospel Plaats: Oentsjerk Provincie: Friesland Prijs: op aanvraag Website: » Bezoek website  

Statistiek:

Getoond: 11187 Naar site: 1776 Vernieuwd: 08 november 2021